Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton ezekkel a pályákkal indul a síszezon Jasnán!

2022.12.01. Bata Attila

A szlovák síterep ma közzétette, hogy melyik pályákkal és liftekkel indítja meg a síszezont az első hétvégén.
Készül a pálya szombatra
Készül a pálya szombatra
Az már régóta biztos volt, hogy Chopok-Jasná december 3-án szombaton megkezdi a szezont, most már azt is látjuk, hogy melyik pályákat nyitják meg és melyik sílifteket közlekedtetik. A lenti térképen zölddel jelölték az üzemelő lifteket és pályákat, sárgával a korlátozottan használható pályákat.

A síterep folyamatosan informálta olvasóit arról, hogy állnak a hóágyúzással és a legutolsó tájékoztatás szerint a déli oldalon több pályát is előkészítettek. Ennek ellenére kisebb meglepetés, hogy az első hétvégén csak az északi oldalon lehet síelni, igaz a déli oldalon a Krupová parkoló használható és a kabinossal át lehet jutni az északi oldalra.
Az első nap kínálata. Zölddel az üzemelő pályák és liftek
Az első nap kínálata. Zölddel az üzemelő pályák és liftek
A fenti térképen nem olyan egyszerű az üzemelő pályákat megtalálni, számozásuk szerint a 14-es Lúčky, az 5-ös Turistická, a 2b Majová, a 13-as Biela púť, az 1a Pretekárska és a 2a Májová pályákat nyitják meg. Az utóbbi kettő nem készült el teljesen, így ezeket korlátozottan lehet használni. Összegezve: a Lucky és a Biela Pút részen üzemel 2-2 pálya, amelyet a korlátozottan használható pályák, illetve egy ülőlift (B1-es) köt össze. Az idei szezonban épült új kabinos (A6-os) is közlekedik az első hétvégén.

A bulizósokat szombat este a már beharangozott DJ Ötzi koncert várja.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Jasná Deluxe Faházak csillagcsillagcsillagcsillag
Luxus faházak a Zahradky ülőlift alsó állomásának közvetlen közelében, a sípályák mellett. Igényesen és modernül berendezett standard és deluxe 4-6 fős apartmanok önellátással!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Besenova csillagcsillagcsillag
3 csillagos hotel a Gino Paradise termálfürdő és aquapark területén, 15 km-re Rózsahegy és 27 km-re Chopok/Jasna síterületeitől. A szálloda vendégei részére ingyenes a belépő a Besenova élményfürdőbe (medencék, csúszda).
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Holiday Village Tatralandia csillagcsillagcsillagcsillag
A Holiday Village Tatralandia üdülőfalu bungalókat és apartmanokat kínál Közép-Európa legnagyobb aquaparkjának szomszédságában, 15 km-re Jasnától. Sorház jellegű házakban 4-5 fős apartmanok, illetve különálló 3-5 fős és kétszintes 7-8 fős faházak foglalhatók.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.