Szombaton ezekkel a pályákkal indul a síszezon Jasnán!

2022.12.01. Bata Attila

A szlovák síterep ma közzétette, hogy melyik pályákkal és liftekkel indítja meg a síszezont az első hétvégén.
Készül a pálya szombatra
h i r d e t é s
Az már régóta biztos volt, hogy Chopok-Jasná december 3-án szombaton megkezdi a szezont, most már azt is látjuk, hogy melyik pályákat nyitják meg és melyik sílifteket közlekedtetik. A lenti térképen zölddel jelölték az üzemelő lifteket és pályákat, sárgával a korlátozottan használható pályákat.

A síterep folyamatosan informálta olvasóit arról, hogy állnak a hóágyúzással és a legutolsó tájékoztatás szerint a déli oldalon több pályát is előkészítettek. Ennek ellenére kisebb meglepetés, hogy az első hétvégén csak az északi oldalon lehet síelni, igaz a déli oldalon a Krupová parkoló használható és a kabinossal át lehet jutni az északi oldalra.
Az első nap kínálata. Zölddel az üzemelő pályák és liftek
A fenti térképen nem olyan egyszerű az üzemelő pályákat megtalálni, számozásuk szerint a 14-es Lúčky, az 5-ös Turistická, a 2b Majová, a 13-as Biela pú», az 1a Pretekárska és a 2a Májová pályákat nyitják meg. Az utóbbi kettő nem készült el teljesen, így ezeket korlátozottan lehet használni. Összegezve: a Lucky és a Biela Pút részen üzemel 2-2 pálya, amelyet a korlátozottan használható pályák, illetve egy ülőlift (B1-es) köt össze. Az idei szezonban épült új kabinos (A6-os) is közlekedik az első hétvégén.

A bulizósokat szombat este a már beharangozott DJ Ötzi koncert várja.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Záhradky apartmanok
Egyszerűen berendezett apartmanok a Chopok északi oldalán, a Záhradky állomásnál találhatóak, karnyújtásnyira az innen induló 2db hatüléses lifttől: A házban 3db 2-9 fős "retró" apartman található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Golf
Csendes, nyugodt környezetben fekvő szálloda a Stupka szálloda közelében, kilátással a golfpályára, wellness használattal, Tále síközponttól 3 km-re, Chopok déli oldalától 6 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata 1012
A Chata 1012 házikó a Demänovská völgyben, gyönyörű természeti környezetben, 6 km-re található a Chopok-Jasná síterep északi oldalától. Élelmiszerbolt kb. 700 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem kb. 400 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.