Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nőtt a sífutópályák hossza a Magas-Tátrában

2020.01.23. sielok.hu

Bővítették a sífutásra alkalmas terepeket a Magas-Tátrában. Huszonkilenc helyett idén negyvenkilenc kilométernyi sífutó pályával készültek a szezonra.
A kedvezőtlen időjárás azonban nem teszi lehetővé, hogy a sport kedvelői kedvükre járják a természetet és a pályákat, ugyanis kevés a hó. A Csorba-tónál egyetlen pálya áll rendelkezésre. Itt is mesterséges hó segítségével tudják csak fenntartani a 2 kilométernyi pálya minőségét.
(Forrás)
KOMMENTEK

Szállástippek
Grandhotel Praha csillagcsillagcsillagcsillag
A Grandhotel Praha egy több mint 100 éves múlttal rendelkező, ugyanakkor modern és elegáns, minden igényt kielégítő wellness hotel csupán 1 km-re a tátralomnici síközpont völgyállomásától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Stary Smokovec csillagcsillagcsillagcsillag
A Budapesttől kb. 270 km-re található szecessziós stílusban épült Grandhotel Stary Smokovec Ótátrafüred központjában található 1.018 méter magasan. A Hrebienok sikló kb. 100 méterre található a hoteltől, és kb. 10 perc alatt érjük el a Tátralomnici sípályát autóval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Penzion Cikovsky
Teljesen felújított panzió igényes és modern szobákkal és reggelis ellátással a Magas-Tátrában, Tátralomnic sípályáitól 4,5 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.