Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: ma indul a szezon, 80 cm hóval!

2017.11.22. Bata Attila

A salzburgi régió egyik kedvelt síterepe is megkezdi a 2017-2018-as szezont. Szerdától már lehet síelni Obertauern pályáin. A síelhető pályák hossza fokozatosan növekszik, szinte napról-napra. Péntektől már a Tauernrunde is síelhető. A hivatalos megnyitót december 2-án tartják a szokásos koncerttel.
Webkamera: hóágyúzás hétfőn
Webkamera: hóágyúzás hétfőn
November 22-én, szerdán kezdetét veszi a szezon Obertauern pályáin. Az első napon már négy liftet (Zehnerkarbahn, Grünwaldkopfbahn, Gamsleitenbahn 1 és Achenrainbahn) lehet használni. A Gamsleiten és Zehnerkar részek között mindkét irányban át lehet már síelni az első napon.

Így kezdőddött
November 23-án, csütörtökön további lifteket (Seekarspitzbahn, Kringsalmbahn, Hochalmbahn, Panoramabahn, Angerbahn, Schönalmbahn, Schaidbergbahn, Plattenkarbahn és Edelweißbahn) állítanak forgalomba. Közülük az új Seekarspitzbahn-t ezen a napon használhatják először a síelők.

Webkamera: még tegnap is havazott
Webkamera: még tegnap is havazott
Szerdán és csütörtökön még olcsóbban lehet síelni. Péntektől már 45,50 euróba kerül egy napijegy.

Péntektől már lehet síelni a híres kört, a Tauernrundét.

Az üzemeltetők tájékoztatása szerint a hegyen 80 cm, a völgyben 60 cm vastag a hó a pályákon.

Az igazi szezonnyitót december 2-án tartják, a szokásos szabadtéri koncerttel. Idén a német énekes, Andreas Bourani ad koncertet.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Appartements Steinadler
Igényes, 2-8 fős apartmanok Obertauernben, a Grünwaldkopfbahn kiskabinos lift völgyállomásától és a sípályáktól mindössze 120 méterre. Szolgáltatások: teremgarázs, fűtött sítároló, szauna.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.