Menü ≡

Újabb cserbenhagyásos baleset Olaszországban

2009.12.14. | Szerző: Bata Attila
Újabb cserbenhagyásos baleset Olaszországban Sajnos nem csak az a szörnyű, ha valakivel baleset történik a sípályákon, hanem az is, ha a baleset után az egyik fél, akár vétkes akár vétlen, segítségnyújtás nélkül elmenekül a helyszínről. A múlt évben több baleset után - akadt köztük halálos is - keresték a rendőrök a kereket oldott síelőket.
h i r d e t é s
Tavaly Karácsonykor történt Olaszországban, hogy egy 16 éves fiatalember ütött el egy 51 éves szakácsot, aki 12 éves lányával síelt. A fiatalember az ütközés után elmenekült a helyszínről, szinte egész Olaszország kereste, majd szüleivel együtt önként jelentkezett a rendőrségen. A balesetben az 51 éves férfi saját lánya szeme láttára halt meg a pálya közepén.

Hétvégén újabb cserbenhagyásos baleset történt Olaszországban, ezúttal Val Gardena síterepén. Péntek délben a Seceda részen két síelő ütközött egymással, és a baleset után egy 71 éves férfi eszméletlenül terült el a pályán. A másik síelő segítségnyújtás nélkül, elmenekült a helyszínről.

A férfi azonnal kórházba szállították, ahol komoly fejsérüléseket állapítottak meg nála, a másik síelőt még továbbra is keresi a rendőrség.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »