Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb cserbenhagyásos baleset Olaszországban

2009.12.14. Bata Attila

Újabb cserbenhagyásos baleset Olaszországban Sajnos nem csak az a szörnyű, ha valakivel baleset történik a sípályákon, hanem az is, ha a baleset után az egyik fél, akár vétkes akár vétlen, segítségnyújtás nélkül elmenekül a helyszínről. A múlt évben több baleset után - akadt köztük halálos is - keresték a rendőrök a kereket oldott síelőket.
Tavaly Karácsonykor történt Olaszországban, hogy egy 16 éves fiatalember ütött el egy 51 éves szakácsot, aki 12 éves lányával síelt. A fiatalember az ütközés után elmenekült a helyszínről, szinte egész Olaszország kereste, majd szüleivel együtt önként jelentkezett a rendőrségen. A balesetben az 51 éves férfi saját lánya szeme láttára halt meg a pálya közepén.

Hétvégén újabb cserbenhagyásos baleset történt Olaszországban, ezúttal Val Gardena síterepén. Péntek délben a Seceda részen két síelő ütközött egymással, és a baleset után egy 71 éves férfi eszméletlenül terült el a pályán. A másik síelő segítségnyújtás nélkül, elmenekült a helyszínről.

A férfi azonnal kórházba szállították, ahol komoly fejsérüléseket állapítottak meg nála, a másik síelőt még továbbra is keresi a rendőrség.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Cesa Vedla apartmanok
A Cesa Vedla apartmanok egy kis faluban, Bullaban találhatóak, kb. 5 km-re Val Gardena legközelebbi, 1-es jelölésű kabinos felvonójától. A házban két, alpesi stílusban, de modernül felszerelt apartman található, melyek akár egybe is nyithatóak! Vezeték nélküli internet, parkolás, és háziállat is vihető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.