Menü ≡

Obertauern: három cserbenhagyásos baleset egy napon

2017.02.12. | Szerző: Bata Attila
Akik oldalainkat olvassák, azoknak nem újdonság, hogy az utóbbi időben eléggé megnövekedett a cserbenhagyásos baleseteket száma, amikor a baleset (feltételezett) okozója azonnal kereket old a tett színhelyéről, sokszor arról sem bizonyosodik meg, hogy a másik félnek szüksége van-e segítségre.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Azonban az eléggé ritkán fordul elő, hogy egy síterepen, viszonylag rövid időn belül, három ilyen ütközéses baleset is bekövetkezzen. Ez történt szombaton az ausztriai Obertauern síterepén.

Először 10:50-kor egy 62 éves bécsi lakost ütöttek el a Hundkogel lift melletti pályán. Vállsérüléssel vitték orvoshoz. Majd 12:15-kor a Grünwaldkopf lift melletti pályán egy 72 éves bécsi lakost ütöttek el, aki szintén orvosi segítségre szorult. Utána egy 37 éves német állampolgár ütközött egy snowboardossal. A síelőt a pályamentők vitték le az orvoshoz.

Mindhárom esetben az a közös, hogy az ütközésben érintett másik fél azonnal, adatainak megadása nélkül, elhagyta a baleset helyszínét. A legtöbb esetben a sértettek leírásai alapján "körözést" adnak ki rájuk a síterepen, de ez a legtöbbször sikertelen. 
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »