Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: három cserbenhagyásos baleset egy napon

2017.02.12. Bata Attila

Akik oldalainkat olvassák, azoknak nem újdonság, hogy az utóbbi időben eléggé megnövekedett a cserbenhagyásos baleseteket száma, amikor a baleset (feltételezett) okozója azonnal kereket old a tett színhelyéről, sokszor arról sem bizonyosodik meg, hogy a másik félnek szüksége van-e segítségre.
Azonban az eléggé ritkán fordul elő, hogy egy síterepen, viszonylag rövid időn belül, három ilyen ütközéses baleset is bekövetkezzen. Ez történt szombaton az ausztriai Obertauern síterepén.

Először 10:50-kor egy 62 éves bécsi lakost ütöttek el a Hundkogel lift melletti pályán. Vállsérüléssel vitték orvoshoz. Majd 12:15-kor a Grünwaldkopf lift melletti pályán egy 72 éves bécsi lakost ütöttek el, aki szintén orvosi segítségre szorult. Utána egy 37 éves német állampolgár ütközött egy snowboardossal. A síelőt a pályamentők vitték le az orvoshoz.

Mindhárom esetben az a közös, hogy az ütközésben érintett másik fél azonnal, adatainak megadása nélkül, elhagyta a baleset helyszínét. A legtöbb esetben a sértettek leírásai alapján "körözést" adnak ki rájuk a síterepen, de ez a legtöbbször sikertelen. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hammerwirt Forellenhof csillagcsillagcsillag
3 csillagos hotel igényes szobákkal Obertauern közelében, ahová ingyenes síbusz indul a ház elől. Szolgáltatások: wellness részleg, félpanziós ellátás, játszószoba, wifi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger hétvégi ház
Hangulatos, 8 szobás házikó Mauterndorf központjában kétágyas és egyágyas szobákkal, közös étkezővel. Obertauern, Grosseck, Katschberg és Fanningberg síterepei gépkocsival pár percre találhatóak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.