Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Olimpia 2018 - Miklós Edit: jó formában vagyok

2017.12.29. MTI

Jó formában érzi magát Miklós Edit alpesi síző, aki a februári phjongcshangi téli olimpia előtt még öt lesiklóversenyen áll rajthoz.
Kép: Agence Zoom
"Jól sikerült a rehabilitáció, a térdeim jól vannak, síelés közben nem fájnak, egyáltalán nem akadályoznak, és ez nagyon fontos" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornán az olimpiai hetedik helyezett síelő, aki legutóbb januárban sérült meg súlyosan.

Hozzátette, az orvosa, a gyógytornásza és az erőnléti edzője is profi programot állított össze, nekik köszönheti, hogy ismét jó formában van, és tagja az élmezőnynek.

A csíkszeredai születésű sportoló emlékeztetett arra, hogy a mostani idényben eddig két lesiklóversenyen indult, és az olimpia előtt még ötször szeretne rajthoz állni.

"Még van időm belejönni a versenyzésbe. Szerintem februárra olyan formába fogok kerülni, hogy elérhetem a célomat. Fontos, hogy mindent ki tudjak adni magamból" - vélekedett a Hargitafürdőn készült interjúban.

Mint elárulta, rengeteg időt és energiát fektet a mentális felkészülésbe is, például rendszeresen beszélget sportpszichológussal.

"Minden sérülés, minden akadály kizökkent, de fontos, hogy felálljon és tovább küzdjön az ember. Voltak nehéz időszakaim, de szerencsére olyan vagyok, hogy hamar felejtek" - fogalmazott Miklós Edit.
KOMMENTEK
sneeuw | 2017.12.30. 22:55:19
Örülök, hogy jó formában van. A lenti linkre kattintva láthatók a legfrissebb eredményei (öt versenyből 2x nem tudott lemenni, 1x diszkvalifikálták, ezeken kívül sikerült egy 14., majd egy 47. helyet is elcsípni).
https://data.fis-ski.com/dynamic/at...hlete-biography.html?sect...
Daddy | 2017.12.31. 17:41:58
A versenyző is azt nyilatkozta, hogy februárra akar jó formába kerülni. A célzott versenyen kell jó formában lenni. Remélem sikerül neki.
rockmachine | 2018.01.03. 17:20:15
Hajrá Edit! Csak a cél legyen előtted, mint mindig!! Szurkolunk!!! :)

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.