Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Őrület: éjszaka a sílift kabinjában, 2700 méter magasan

2015.01.29. Bata Attila

Igazán különleges éjszakát lehet eltölteni az Alpok egyik legdrágább síterepén, a franciaországi Courchevelben. A síterep egyik síliftjének nagykabinját alakítják át egy estére szállodai szobává. Négy szerencsés töltheti az éjszakát a semmi közepén, a két hegy között 2700 méteres magasságban megállított liftkabinban.
Az egyik szállásközvetítő honlap izgalmas ajánlattal lepte meg olvasóit. A lenti képeken látható sílift kabinját zárás után néhány óra alatt átalakítják a képen látható szobává. A kabint utána felengedik a magasba, majd valahol 2700 méteres magasságban megállítják egész éjszakára.

Így néz ki kívülről
Így néz ki kívülről
Az érdeklődőknek február 26-ig kell jelentkezni erre az éjszakára, amely egyetlen éjszaka lesz ebben a szezonban. A legjobb az egészben, hogy az egész kaland ingyenes, hiszen igazából ez egy pályázat. Az kapja meg a liftkabint egy éjszakára, aki a legjobb indoklást adja, hogy miért akarja a levegőben tölteni az éjszakát. A nyertes további három személyt vihet magával az útra.

Akár itt is megállhatna
Akár itt is megállhatna
A szervezők már egy-két poénnal is növelik a várakozásokat. Tévé nem lesz, helyette tessék élvezni a 360 fokos csodás panorámát! A lift kötele azért van, hogy a kabint húzza, és nem azért, hogy odateregessük a mosott ruhát! Légy tekintettel a szomszédokra is, a mormoták nehezen alszanak el! Ne hívjanak, ha elfogyott a jég! Fényképezz sokat, senki sem fogja elhinni, hogy ott voltál! Ilyen és ehhez hasonló mondatok szerepelnek a feltételekben.

A kabin belülről
A kabin belülről
Arról, hogy a kaland teljes legyen a szervezők gondoskodnak. A nyertesek nemcsak a március 6-7-i éjszakát töltik a levegőben, hanem előtte a környék ételspecialitásait kóstolhatják meg és természetesen síelés is van az útban.

Tessék belépni
Tessék belépni
Ha valakit érdekel, ezen az oldalon jelentkezhet. 
KOMMENTEK
Pulmy | 2015.01.29. 09:39
Tériszonyosok előnyben !
M61021 | 2015.01.29. 13:38
Mennék! Vizesblokk a folyosó végén?
b.marina | 2015.01.30. 13:47
Van folyosó? :)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.