Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Őrült kötéltáncos mutatvány a Paradiski liftjén

2013.12.18. | Szerző: Bata Attila
Őrült kötéltáncos mutatvány a Paradiski liftjén Az idén ünnepli 10. évfordulóját Paradiski, vagyis a két egyesült síterep La Plagne és Les Arcs. Az évforduló alkalmából ismét valami látványossággal készültek a helyiek. A két síterepet összekötő híres lift kabinjai között kifeszített drótkötélen két kötéltáncos járkált, mindezt 380 méter magasban!
h i r d e t é s
2003. december 20-án adták át a Vanoise Express, amely azóta is az egyik legimpozánsabb építménynek számít a világ síliftjei között. Ezzel a liftkapcsolattal a két szomszédos síterep, La Plagne és Les Arcs, egy verhetetlen párost alkotott.

PARADISKI GRAVITY 2013
A 10. évfordulót december 16-án ünnepelték egy izgalmas rendezvénnyel. A Paradiski Gravity névre elkeresztelt programban a híres lift két hatalmas kabinját egy 2,5 centiméter vastag drótkötéllel kötötték össze, amelyen két ismert extrém sportoló Julien Millot és Tancrede Melet járkált vagy éppen fejjel lefelé lógott.

@PARADISKI/andyparant.com
Ahogy a képeken is látható a nem mindennapi mutatványokat egy 60 méter hosszú kötélen adták elő, 380 méter magasan a földfelszíntől.

@PARADISKI/andyparant.com
@PARADISKI/andyparant.com
@PARADISKI/andyparant.com
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »