Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Behavazva: így festenek az osztrák gleccserek

2016.10.12. Stánicz Balázs

Kicsit még szoknia kell a szemünknek ezt a látványt, így október 12-én. De mi tagadás, az ilyen hegyi kulisszához hamar hozzászoknánk, különösen október középen. Frissen behavazott osztrák hegyek következnek.
Az elmúlt napok ismételten 20-30 cm friss havat hoztak a magasabb osztrák hegyekbe. Nyugat-Ausztriában már szerda reggel kiderült és csodás síelő idő fogadta Pitztalon és Kaunertalon a téli sportolókat. A keletebbi gleccsereken később, délutánra jött meg a napsütés. Az ilyen feltételeket a tél kellős közepén is megirigyelnénk, októberben pedig egyenesen szenzációs, bár tegyük hozzá, szinte minden évben előfordul.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Sporthotel Cristall csillagcsillagcsillagcsillag
A magyar alkalmazottakkal üzemelő szálloda a Stubai-völgyben, Fulpmesben található, 1,5 km-re Schlick 2000-től, a gleccser pályáitól pedig 23 km-re. Kétágyas szobák, családi apartman és hatalmas lakosztály várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.