Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Paul McCartney 71 évesen is oktatóval síel

2014.02.27. Bata Attila

A legendás Beatles együttes egyik tagja, Paul McCartney ezen a héten feleségével együtt Franciaországba érkezett síelni. A pár az egyik ismert síterepet (Megeve) választotta, ahol a lesifotósok természetesen már le is kapták a teljesen feketébe öltözött McCartney-t a pályán.
A Daily Mail arról ír, hogy az élet számos területén tehetséges Paul McCartney ezúttal a síelő tudását tökéletesíti a Francia-Alpokban. Az írás szerint McCartney nagyon komolyan veszi a síelést, figyel minden apróságra, a megjelenéstől a testtartásig. McCartney jelenleg 71 éves, de még ebben a korban is mindent megtesz annak érdekében, hogy síelését tökéletesítse.

Kép: Splash News / Daily Mail
Kép: Splash News / Daily Mail
Szemtanúk szerint McCartney a lejtőn minden percét oktatóval tölti, élvezi a síelést, és akkor sincs bajban, ha felgyorsul a havon. Mostani, vagyis a harmadik felesége már annyira nem élvezi a síelést, hírek szerint ő inkább a szálláson megvárja a férjét.

Kép: Splash News / Daily Mail
Kép: Splash News / Daily Mail
Nagyon nehéz lenne akár röviden is összefoglalni McCartney fantasztikus zenei pályafutását. Február elején Grammy díjat kapott, majd az amerikai NBC tévé külön műsort szervezett neki és még élő másik egykori Beatles tagnak, Ringo Starr-nak. Abból az alkalomból, hogy pontosan 50 évvel először játszottak a legendás Ed Sullivan műsorban, amely meghozta nekik az áttörést Amerikában is.

KOMMENTEK
foldesjimko | 2014.02.27. 21:14
Hasít a jó öreg Beatle... :)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.