Menü ≡

Pénteken Országos Snowboard Diákbajnokság

2017.02.02. | Szerző: Magyar Snowboard Szövetség
2017. február 3-án pénteken, a Mátraszentistváni Síparkban rendezik az Országos Snowboard Diákbajnokságot, a tél legnagyobb hazai snowboard diákversenyét. Hat különböző korcsoportban lehet nevezni, 20 éves korig.
h i r d e t é s
Miközben az ország nagy részén ónoseső borzolja a kedélyeket, a Magas-Mátrában havazik, így tovább gyarapszik az egyébként is közel méteres hótakaró a pályán. Az idei télnek köszönhetően a pénteki Országos Snowboard Diákbajnokságon ideális körülmények között állhatnak rajthoz a vállalkozó kedvű ifjú snowboardosok. A verseny igazi családi-közösségi élmény is, remek program a hétvégére!

A versenyt az idei szezonban is magyar síterepen rendezik, hogy többek számára váljon elérhetővé, és még többen részt tudjanak venni rajta.

Az Országos Snowboard Diákbajnokságon hat különböző korcsoportban lehet nevezni, 20 éves korig. Amellett, hogy a dobogósok értékes díjakat vihetnek haza, ez a legjobb lehetőség a tehetségek felfedezésére.A Magyar Snowboard Szövetség ugyanis az előző két évhez hasonlóan ezúttal is egy ausztriai edzőtáborral és a felnőtt Országos Bajnokságon való részvételi lehetőséggel díjazza a hat legtehetségesebb versenyzőt. Utánpótlás válogatottunk és junior csapatunk szinte minden tagja itt hívta fel magára korábban a figyelmet. Ők már nemzetközi FIS junior versenyeken indulnak, amely az első lépcsőfok az Európa-kupa és a FIS Világkupa felé.

A versenyen az utánpótlás válogatott és junior versenyzőink közül rajzhoz áll majd Fehér Zsófia (az elmúlt hetekben két harmadik helyet is szerzett nemzetközi FIS junior versenyen), valamint Hollósy Laura, Czunyi Fanni, Vincze Zsófia, Osváth Norbert és Hrustinszky Tamás is.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A diákbajnokságot bankedslalom versenyszámban rendezik. A bankedslalom egy döntött kanyarokkal tűzdelt szlalom verseny. Könnyű, mégis élvezetes versenyzési forma, amely esélyegyenlőséget biztosít az alpin és freestyle szakág között. A verseny kétfutamos, az összesített idő számít.

A verseny programja és további részletei megtalálhatók az eseménynaptárunkban, erre a linkre kattintva.

Az esemény Facebook oldala ezen a linken érhető el.

Minden érdeklődőt szeretettek vár a Magyar Snowboard Szövetség!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »