Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Planai: péntektől lehet síelni Schladmingban!

2021.11.10. Bata Attila

November 12-től a stájer síterep Planai részén is megkezdődik a szezon. A liftek közül csak a Märchenwiesebahn fog üzemelni reggel 8 és délután 4 óra között. A fenti lift autóval megközelíthető, és elég parkolóhellyel rendelkezik.
A nyitás utáni napokban kedvezményes áron lehet síelni. Egy háromórás jegy 25 euróba, egy napijegy 33 euróba kerül felnőtteknek. A síterepre érvényes szezonbérleteket már elfogadják.

Az első napon a 7a pálya üzemel, a fenti vendéglők nyitvatartásáról még nincs információ.

A síterep megerősítette, hogy vasárnapig 3G-, illetve 2G-szabályok nélkül lehet használni a síterepet, FFP2-es maszk viselete az előírt helyeken kötelező. A 2G-szabályok november 15-től, hétfőtől lépnek érvénybe.

További részletek a síterep honlapján.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.