Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Planai: péntektől lehet síelni Schladmingban!

2021.11.10. Bata Attila

November 12-től a stájer síterep Planai részén is megkezdődik a szezon. A liftek közül csak a Märchenwiesebahn fog üzemelni reggel 8 és délután 4 óra között. A fenti lift autóval megközelíthető, és elég parkolóhellyel rendelkezik.
A nyitás utáni napokban kedvezményes áron lehet síelni. Egy háromórás jegy 25 euróba, egy napijegy 33 euróba kerül felnőtteknek. A síterepre érvényes szezonbérleteket már elfogadják.

Az első napon a 7a pálya üzemel, a fenti vendéglők nyitvatartásáról még nincs információ.

A síterep megerősítette, hogy vasárnapig 3G-, illetve 2G-szabályok nélkül lehet használni a síterepet, FFP2-es maszk viselete az előírt helyeken kötelező. A 2G-szabályok november 15-től, hétfőtől lépnek érvénybe.

További részletek a síterep honlapján.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.