Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Planai (Schladming) is megkezdte a síszezont

2023.11.16. Bata Attila

Nem kellett túl sokat várni, hogy a Ski amadé másik síterepe is megkezdje a 2023/24-es síszezont. A szomszédvár Reiteralm után egy újabb schladmingi síterep, Planai is elindította a sífelvonókat a mai napon.
Az első napon | Fotó: Planai - Schladming
Az első napon | Fotó: Planai - Schladming
Az első napon két felvonó, a Märchenwiesebahn (H-jelű a térképen) és a Burgstallalmbahn (K) szolgálta ki a síelőket, akik négy pályán (7, 7a, 8a és 9-es) tesztelhették, hogy mennyit felejtettek tavaly óta. Az üzemeltetők szerint a pályákat 40 cm vastag hóréteg borítja.

A lift melletti parkolóhoz a fizetős hegyi úton az első hétvégén még ingyen lehet felhajtani. Azonban a völgyből különbuszok is közlekednek a fenti részen található liftek völgyállomásához.

Az első hétvégén a felnőtt napijegy 37 euróba kerül. A síterep ezúttal háromórás jegyet is kibocsátott, amely felnőtteknek 28 euróba kerül.

Valószínűleg már sokan tudják és a naptárjukba is bevésték, hogy a hivatalos szezonnyitón a brit szupersztár Robbie Williams lép fel december 7-én és 8-án. 
Az első napon
Negyvenezer rajongót várnak Schladmingban 2023. december 7-én és 8-án a szezonnyitó Robbie Williams dupla koncertre.
Negyvenezer rajongót várnak Schladmingban 2023. december 7-én és 8-án a szezonnyitó Robbie Williams dupla koncertre.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.