Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helikopterrel érkezett Robbie Williams a Reiteralmra

2023.07.23. Wesselényi Andrea

Az utolsó pillanatig sikerült titokban tartani, hogy ki lesz az a szupertár, aki három év szünet után újra beindítja a buli- és síszezont Schladmingban. Ma délután a Lena Alm Hüttében összegyűlt újságírók is csak találgatták, hogy ki lesz a ski-opening idei sztárvendége.
A megérkezés pillanata | Fotó: Julian Quirchmair
A sajtótájékoztató elején tudtuk meg, hogy a sztár az égből érkezik majd a Reiteralmra, ami csak fokozta a várakozás izgalmát. A koncertszervező Klaus Leutgeb ötlete volt, hogy Robbie Williamst egy különleges márkájú helikopter hozza fel a Dachsteinnel szembeni hegyoldalra, a Silver Jet felső állomása mellé. Szikrázó napsütésben vártuk odafenn a sztár érkezését, aki - mint később elmondta - nagyon élvezte az utazást és a festői panorámát.
Robbie Williams a Reiteralmon, háttérben a Dachstein | Fotó: vanray.net
Az osztrák szervezők megadták a módját: az egyik liftkabin és a helikopter is látványos Robbie Williams feliratot kapott: nagy meglepetés volt az érkezés pillanata. 120 médiamunkás várta a 49 éves brit szupersztárt, aki több mint 77 millió lemezt adott el világszerte. Decemberben Ausztráliából érkezik majd Ausztriába Robbie Williams, ahol két koncertet is ad a Planai lábánál. Soha nem látott show lesz idén decemberben a Planai stadionban - ígérte a szervező.
A Schladming 4-hegy képviselőitől egy sílécet kapott ajándékba | Fotó: Harald Steiner
Arra a kérdésre, hogy tud-e és szeret-e síelni, Robbie Williams azt mondta, hogy igen, bár azt is bevallja, hogy nincs túl sok tehetsége ehhez a sporthoz. Golfozni és teniszezni jobban szeret. Schladmingban nem tervez lécre állni, nem teheti meg, hogy kockáztassa a színpadi fellépését. A két koncertre a szervezők összesen 40 ezer rajongót várnak december 7-én és 8-án.
A jegyárusítás július 26-án kezdődik az oeticket.com-on
A sajtóeseményről készült videót Instagram oldalunkon nézhetitek meg.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.