Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Puchberg am Schneeberg: a hétvége óta nyitva

2014.02.05. | Szerző: Bata Attila
Ausztria keleti részén sem mindenhol hozott örömöt a téli időjárás. A magyarok körében is népszerű, a határhoz közeli Puchberg am Schneeberg síterepe is csak az előző hétvégén tudott kinyitni. Ez még csak olyan próbaüzemnek számít, hiszen igazából még csak most kezdődik a szezon.
h i r d e t é s
Ha túl sok hó nem is hullott a múlt héten, az időjárás legalább annyira besegített, hogy a hóágyúkat be lehetett indítani. Harminc hóágyú lőtte a pályákat folyamatosan, hogy ezen a héten már síelni lehessen a síterepen. Ez azért volt annyira fontos, hiszen Alsó-Ausztriában ezen a héten van az iskolákban a síszünet, ez az időszak pedig legalább olyan fontos az üzemeltetőknek, mint az év végi ünnepi időszak.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Tavaly a síterepen megépült egy új rész a gyermekek részére. Ide egy 150 méter hosszú lift került, egy 15 méter hosszú „varázsszőnyeg” felvonó és egy különleges gyermek szlalom pálya, ahol a csöppségek népszerű mesefigurák között csúszhatnak.

A síterepen január 30. óta lehet síelni, 9 és 16 óra között. Most már üzemel a húzó- és az ülőlift, valamint az említett gyermekparadicsom is. A hóviszonyok lehetnének jobbak is, jelenleg a hegyen 25 cm, a völgyben 10 cm vastag a hó a pályákon.

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 19 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.