Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Régi nevén tér vissza a megújult karintiai szezonbérlet

2024.09.03. Bata Attila

Megkezdődött a visszaszámlálás. Hamarosan elérhető a megújult Karintia síbérlet, amely a tartomány összes síterepére és 6 kelet-tiroli síterepre érvényes. A kedvezményes internetes értékesítés a kilences jegyében 2024.09.09-én 9 óra 9 perckor indul!
Nassfeld
Nassfeld
Másfél hónappal a síszezon tervezett indulása előtt már megvásárolható a tartomány síbérlete. A jelenlegi tervek szerint, első karintiai síterepként a Mölltall-gleccser nyitja meg a kapuit október 26-án. Ha az időjárás is így akarja, akkor a májusi síelésekkel együtt akár 204 napon át lehet síelni ezzel a szezonbérlettel.

Kezdjük a legfontosabbal. A szezonbérlet visszakapta a régi nevét. Az elmúlt időszakban „Top-Ski-Pass Kärnten” néven árult bérletet szinte senki sem hívta így a gyakorlatban, ezért a szervezők is visszatérnek a régi és jól bevált névhez: Kärntner Skipass.
Turracher Höhe
Turracher Höhe
A bérlet „erőssége”, hogy kedvezményes árú síelést kínál a családosoknak. A bérletesek 75%-a váltott tavaly családi bérletet. A család fogalma idén kibővül. Kérésre, most már nagyszülő-unokák kombinációban is lehet bérletet váltani. A számos családi csomagról, a feltételekről és az árakról a síbérlet honlapján érdemes tájékozódni. A síterepek listaáraihoz képest a családi csomagokkal lehet a legtöbbet megtakarítani.
Mölltal
Mölltal
Akkor nézzük az árakat. A kedvezményes vásárlási időszak szeptember 9-től november 1-ig tart. A szezonbérlet felnőtteknek 742, diákoknak 557 és gyerekeknek 371 euróba kerül. A szervezők szerint 12. alkalomtól a bérlet már behozza az árát. Már néhány karintiai síterep nyilvánosságra hozta árait, így a bérlettel síelhető pályák közül Nassfeld, Gerlitzen és Bad Kleinkirchheim 67 eurót, Katschberg 66 eurót kér egy felnőtt napijegyért. Várhatóan Mölltal is 66 euróra emeli az árat. Ezeken a síterepeken a 12. síelés már tényleg szinte „ingyenes”.
Obertilliach
Obertilliach
Ez az egyetlen osztrák tartományi síbérlet, amely a régió összes síterepére érvényes. Ezen felül hat kelet-tiroli pálya is beletartozik a 30 síterep és az összesen 864 kilométernyi síelhető pályába. A statisztikák szerint a bérlettulajdonosok átlagosan 21 napot síelnek vele a szezonban. Természetesen leginkább a helyieknek éri meg, de a vásárlók 20%-a más tartományból vagy külföldről érkezik. Külföldiek többnapos (1,5-től 21 naposig) bérleteket is vásárolhatnak.
Koralpe
Koralpe
KOMMENTEK
Dús Ernő | 2024.09.03. 13:08
Mint ismeretes Mölltalra a szlovák Gopass.sk szezonbérlet is jó!

Szállástippek
AKCIÓ
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Gartnerkofel
A modern Almresort Gartnerkofel egy abszolút pályaszállás a nassfeldi sírégió Gartnerkofel részén. A szállás 6 különböző apartman típussal rendelkezik 4 és 12 fő közötti kapacitással, némelyikük saját szaunával is felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.