Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Reiteralm (Schladming): szombattól itt is lehet síelni

2021.11.26. | Szerző: Stani
Az intenzív hóágyúzásnak köszönhetően Reiteralm is elkezdi a szezont, egyelőre egyetlenegy pályával, az időjárást elnézve jövő héten bővülhet a kínálat.
h i r d e t é s
A hétfőn érkezett hidegfrontot szinte mindegyik osztrák síterep igyekezett kihasználni, sok helyütt idén először üzemeltek a hóágyúk. Reiteralmon nem bízták a véletlenre és minden hóágyút szolgálatba állítottak, aminek meg is lett az eredménye. Szombaton indul a téli szezon! A sípályákhoz a Silverjet kabinossal juthatunk fel.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az 1-es piros pálya lesz nyitva, továbbá a gyerekek és kezdők részére a kabinos hegyállomásától egy hógolyódobásnyira fekvő tanulórétet a szőnyegliftekkel is megnyitják. Az éhes-szomjas téli sportolók részére két hütte is rendelkezésre áll. Az aktuális szabályok miatt csak elvitelre, illetve a hüttéktől 50 méteres területen kívül megengedett a fogyasztás.
A szezonnyitányhoz az időjárás is alkalmazkodik, a hétvégén akár 20-30 cm hó is hullhat Reiteralmon. Immáron három salzburgi síterepen is hódolhatunk kedvenc hobbinknak; Kaprunban, Resterhöhén és Reiteralmon.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel #Covid infók síelőknek FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »