Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kreischberg: december 4-én az új lifttel indul a szezon

2021.11.26. 2021.11.30. Bata Attila | frissítve: 2021.11.30.

Múlt csütörtökön az összes szükséges engedélyt megkapta a síterep, így elvileg semmi akadálya, hogy az új, 10 személyes kabinos lift utasokat szállítson. Erre már nem is kell olyan sokat várni, december 4-én indul az új lift és a síszezon!
Az engedélyek kézben, és a havazás is megérkezett
Az engedélyek kézben, és a havazás is megérkezett
A kreischbergi sílift építését mi is nyomon követtünk, talán a legrészletesebben ebben a cikkben. A márciusi kezdettől számítva közel kilenc hónap alatt, határidőre történt meg a régi lift elbontása és az új lift megépítése.

Az Ausztriában bevezetett zárlat előtt az volt a terv, hogy december 4-én kezdik a szezont a síterepen, és az új lift már az első napon is közlekedni fog. A síterep igazgatójának tájékoztatása szerint ez a lockdown ellenére is megvalósul. December 4-én, egyidőben Lachtal síterepén is megkezdik a szezont.

Kreischberg a december 4-5-i hétvégén tart nyitva, majd utána a december 8-i munkaszüneti napon, azt követően pedig a december 11-12-i hétvégén.

A stájer síterepek már megnyitottak. A két schladmingi síterep közül Planai pénteken nyitott ismét egy hét szünet után, Reiteralm pedig szombattól várja a síelőket.

A következő hétvégére a harmadik schladmingi síterep Hauser Kaibling is készül. Egy nappal korábban, december 3-án, Riesneralm síterepén indítják be a lifteket. December 8-án pedig Tauplitz kezd.

A többi stájer síterep megvárja, amíg a szálláshelyek legalább 2G-rendszerben üzemelhetnek, így december 13. után nyitnak.

A stájer-karintiai határon található Turracher Höhe mindig az elsőként nyitó osztrák síterepek közé tartozott. Idén december 8-án nyitnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Kreischberg Chalets
Újszerű, 4-14 fős önálló házak a Kreischberg-i felvonótól 150-300 méterre. Egyes háztípusok saját mini wellness részleggel is felszereltek (jacuzzi, szauna). A szezon nagy részében heti turnusban foglalható!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Gasthof Kreischberg csillagcsillagcsillag
2016-ban felújított családias hangulatú kutyabarát panzió, 2-6 fős szobákkal, ellátással. A szállással szemben lévő sípálya kb. 1 km-re található, síbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.