Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Robbie Williams zárja a szezont Ischgl síterepén

2014.03.12. | Frissítve: 2014.04.18. | Szerző: sielok.hu
A tiroli Ischgl síterepe már évek óta fantasztikus koncertekkel kezdi, illetve búcsúztatja a szezonokat. Ebben az idén sem lesz változás. Május 3-án a brit fenegyerek, Robbie Williams lép majd fel a síterepen felépített színpadon. Arra a hétvégére érvényes síbérlettel lehet megtekinteni a koncertet.
h i r d e t é s
Tina Turner, Elton John vagy Pink! után a jelenleg talán legnépszerűbb brit előadó, Robbie Williams lép fel az osztrák síterepen. A korábbi szokásoknak megfelelően, az arra a hétvégére érvényes kétnapos, illetve háromnapos (125 és 135 eurós) síbérletekkel lehet megnézni a koncertet. Tehát a koncert és a hétvégi síelés együtt kerül ennyibe. A szigorú értelembe vett belépőjegyeket is lehet kapni, amit itt síterep lévén napijegynek hívnak. A koncert napján 115 euró lesz a napijegy.

Ízelítő az utolsó lemezből
Vannak előadók, akik tényleg tudnak bánni a közönséggel. Robbie Williams közéjük tartozik. Lehet, hogy a zenéje nem jön be mindenkinek, de az biztos, hogy a színpadon fergeteges műsort tud adni bármikor. Valószínűleg ebben a kiváltságban részesülhetnek azok, akik május 3-án, délután egykor az ischgl-i síterepen 2300 méter magasságban megépített színpad előtt tombolhatnak. A tombolhatnak az most talán kissé erős kifejezés, hiszen a korábbi turnékkal ellentétben Williams a kevésbé harsány, swing és dzsesszes hangulatú turnéjával járja idén a világot.

A következő kislemeze március 24-én jelenik meg
Robbie Williams a Take That fiúcsapatban kezdte, majd annak felbomlása után a legnagyobb karriert futotta be. A 2000-es években botrányairól is ismerté vált Williams talán a házasság és a nemrégen született gyermeke hatására mára lehiggadt, erősen megváltozott. Az utóbbi évek koncertjein is bátran vállalja korábbi félrelépéseit, pl. a két elvonókúrát. A finoman szólva is „felejthetőre” sikeredett ’Rehab’ című lemezét pedig saját maga szokta kifigurázni két dal között. A mostani Swings Both Ways turné a hasonló című lemezre épül, amelyen többek között saját és mások klasszikus dalait dolgozta fel, és a lemezen olyan sztárokkal énekel együtt, mint Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson, Olly Murs és Rufus Wainwright.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »