Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Idén is lesz rockfesztivál Portes du Soleil síterepén

2014.03.19. Biró Ágnes

Idén is lesz rockfesztivál Portes du Soleil síterepén 2014. március 26-30. között lesz az a különleges koncertsorozat Portes du Soleil síterepén, amikor a fesztivál öt napján a sípálya más-más pontján építik fel a színpadot és a zenekarok hangerővel próbálják meg leolvasztani a havat. A koncertekre a belépés (becsúszás) ingyenes a síbérlettel rendelkezők számára!
Immáron negyedszerre rendezik meg ezt az egyedülálló fesztivált a francia-svájci Alpok szívében. A színpadok a sípályák között, elképesztő helyeken, 1600 méteres magasság felett lesznek felállítva, ezzel fokozva az amúgy is jó hangulatot, amit nemzetközi és francia pop-rock előadók fognak garantálni. Köztük lesz többek között a Klaxons, a BabyShambles és a The Skints is.

Ez várja a látogatókat idén

Az idei évben minden nap 4 koncertet rendeznek meg, 2 külön színpadon, a bandák fellépését pedig "bemelegítésképpen" dj-k vezetik fel.
A színpadok megközelítése gyakorlatilag szinte csak sílécen illetve snowboardon lehetséges, tehát elengedhetetlen hozzá egy síbérlet birtoklása, de semmi más nem szükséges, a pályán csúszkálóknak a koncerteken való részvétel ingyenes!

Ezen a sítérképen már a helyszínek is be vannak jelölve. Bizony nem lesz könnyű dolguk a szervezőknek!
További infók: www.rockthepistes.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.