Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saalbach-Hinterglemm: korai szezonkezdet a hétvégén

2009.10.21. Bata Attila

Saalbach-Hinterglemm: korai szezonkezdet a hétvégén Története során még sosem kezdte ilyen korán a téli szezont Salzburg egyik legjobb síterepe, Saalbach-Hinterglemm-Leogang. Szombattól-hétfőig (a honlapjuk szerint) a leogangi részen lehet síelni, de aztán a síterep hosszabb időre bezár és csak november végén nyitnak ki újra.
A hétvégén, a leogangi részen az Asitz csúcsára közlekedő nyolcszemélyes lift fog üzemelni. A síterep tájékoztatása szerint jelenleg 70 cm a hóréteg vastagsága a lift felső állomásánál. Erre a három napra már lehet használni a Saalbachra érvényes helyi szezonbérletet. Minden idők legkorábbi szezonkezdetét egy hosszabb szünet követi majd. A szokásos menetrendnek megfelelően, ilyenkor ellenőrzik a liftek műszaki állapotát, és elvégzik a szükséges karbantartásokat.

Tökéletes pálya Leogangban 2007 előszezonjában
Tökéletes pálya Leogangban 2007 előszezonjában
Ha már nyitásről beszélünk, akkor említsük meg, hogy a közeli Sportgastein november 7-re tervezi a nyitást, Zauchensee november 20-ra, és szintén ezen a napon nyitna ki Obertauern is. Itt most 50 cm hó van, még hóágyúzták is a pályákat. A pályakarbantartás is zajlik, elvileg semmi akadálya sem lenne a szezonkezdetnek, de a szállodák még nem készültek fel a vendégek fogadására. A legtöbb szálloda / vendéglő Obertauernben még csak most veszi fel a szezonmunkásait, amely a helyiek szerint nem megy egyszerűen, de bíznak benne, hogy a november 20-i startra mindenhol meg lesz a szükséges létszám.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.