Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jó a szezon, de nem lesz rekord Saalbach-ban

2009.03.23. | Szerző: Bata Attila
Jó a szezon, de nem lesz rekord Saalbach-ban A hóban gazdag szezonok jellegzetessége, hogy a tömeg ilyenkor eloszlik a sok jó síterep között. Ilyenkor a kisebb és olcsóbb síterepek elszippantják a vendégeket a nagyobb és drágább síterepek elől. Ez történt az idén is, jó lesz a szezon Saalbach-Hinterglemmben, de a tavalyi csúcs nincs veszélyben.
h i r d e t é s
Az idén nem a legjobb időpontra esik a Húsvét a síterepek szempontjából, ugyanis április közepéig a legtöbb síterep már nem tud kitartani. Tavaly március második felében ünnepeltük a húsvéti ünnepeket, akkor az nagyon sokat javított az osztrák síterepek statisztikáján. Az idei késő Húsvét egyelőre nem hozza lázba a síelőket, bőven van még szabad szállás a síterepeken.

Az időszakhoz képest hibátlan a hóhelyzet Salzburg tartományban, mégis lecsengett már az igazi szezon, bőven van kiadható, szabad szoba a szálláshelyeken. Az előző szezonban 1,5 millió vendégéjszakát regisztráltak Saalbach síterepén, amely biztosan elérhetetlen lesz az idén. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tavalyi eredmény fantasztikus rekordot hozott, és a helyi turisztikai hivatal már néhány százalékos csökkenéssel is elégedett lenne.

A Húsvét egyelőre bizonytalan. Jelenleg a 18 000 férőhely 50-60 százalékát foglalták le előre, ha az időjárás kegyeibe foglalná a síterepet, akkor a síelők is bátrabban foglalnának. A foglalásokat a síterep is bátorítja, különösen a családosokat, hiszen a gyerekeket hatalmas kedvezményekkel várják a húsvéti ünnepek alatt.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »