Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Újraforgatják a Wham karácsonyi klipjét Saas Fee-ben

2008.12.25. | Szerző: Bata Attila
A huszonnégy évvel ezelőti hatalmas karácsonyi sláger volt a brit Wham! duó Last Christmas című dala, amelynek a videoklipjét a népszerű svájci síterepen forgatták. Az idén egy svájci acapella együttes, a Band Bliss, úgy döntött, hogy eredeti környezetben újraforgatják a videoklipet.
h i r d e t é s
A legenda szerint annak idején George Michael és Andrew Ridgeley (Wham!) egy ingyenes svájci hétvégét ígért barátainak Saas Fee síterepén, semmi mást nem kellett tenniük, csak szerepelni a dal klipjében. A Band Bliss nevű svájci acapella (csak ének, hangszeres zene nélkül) együttes megpróbálta a lehetetlen, újraforgatni a videót, visszaadni az eredeti klip hangulatát. Itt is megjelennek az ismerős motívumok, a hófödte csúcsok, a romantikus faház a hegyoldalban, de a legnehezebb feladat az lehetett, hogy a nyolcvanas évek hangulatát hogyan sikerül visszaadni. Nos, visszaköszönnek az akkori hajviseletek, a válltöméses ruha, a retro sílécek stb.

Az együttes február 6-án ad koncertet Saas Fee-ben, amelyre a síterep weboldalán – szállással együtt – lehet jegyet nyerni a síterep weboldalán. Íme, a klip ízelítőül, hogyan szól a Last Christmas acapella feldolgozásban 2008-ban:

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »