Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salzburg régióban idén is látványosan fejlesztenek

2019.09.01. 2019.09.02. Bata Attila | frissítve: 2019.09.02.

A salzburgi régió még osztrák viszonyok között is sokat költ a síterepek fejlesztésére. Az előző évekhez hasonlóan az idei szezonban sem maradunk érdekes újdonságok nélkül.
3K K-onnection (Kaprun-Kitzsteinhorn)
3K K-onnection (Kaprun-Kitzsteinhorn)

3K K-onnection (Kaprun-Kitzsteinhorn)

Idén végre teljesülhet a régi álom. Kaprunból közvetlenül juthatunk fel a gleccserre. Maiskogel felé már tavaly megépült a kapcsolat első része, az idén pedig a hiányzó szakasz is elkészül. A tervezett átadás időpontja: november 30.
3K K-onnection (Kaprun-Kitzsteinhorn)

zellamseeXpess

A szomszédos Schmittenhöhe is komoly lépésekkel halad a Viehhofen (Saalbah) irányába épülő összeköttetésben. December 7-én adják át a zellamseeXpess alsó szakaszát, ezzel már a völgy saalbachi oldaláról is fel lehet jutni a hegyre.
zellamseeXpess
zellamseeXpess

12er Kogel

Természetesen Saalbach-ban sem telhet el egy szezon jelentős újdonság nélkül. Itt egy 10 személyes kabinos váltja fel a régi Zwölferkogel liftet a hinterglemmmi oldalon.

SENDEREXPRESS

Lofer síterepén a korábbi négyszemélyes Schönbühel ülőliftet egy nyolcszemélyessel (SENDEREXPRESS) helyettesítik. Az új lift természetesen mindent tud műszakilag és komfortban, amelyet manapság elvárunk.

Gabühelbahn

A Dienten-Hochkönig régióban egy tízszemélyes kabinos épül. Az egyik leggyengébb láncszemnek tartott korábbi kétszemélyes lift helyén épül az új lift, amely jelentősen felgyorsítja majd a forgalmat.
Gabühelbahn nyomvonala
Gabühelbahn nyomvonala

Egyéb fejlesztések

Itt sok dolgot fel lehetne sorolni. A bérletek között újdonság a SKI ALPIN Card, amely Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Schmittenhöhe és Kaprun síterepire érvényes. 408 kilométer pálya, benne egy glecserrel.

Ezen felül új hóágyúkat vettek, új víztározók épülnek. A régió pályáinak a 90%-a már hóágyúzható.

Az összes említett és nem említett újdonságra és a következő hónapokban részletesen is visszatérünk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Das Alpenhaus Kaprun csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos wellnesshotel mindössze 200 méterre a Maiskogelre/Kitzsteinhornra szállító kis kabinos lift alsó állomásától. Tágas, modern szobák félpanzióval és uzsonnával, uszodás wellness részleg sokféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.