Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síliftek: rekordbevételt ért el a Doppelmayr

A vorarlbergi gyár lassan közelít az egymilliárd eurós bevételhez.

2020.02.08. Bata Attila

A 2018-as évben 935 millió eurós bevételre tett szert a Doppelmayr, amely 40 %-os emelkedés a megelőző évhez képest. A sikernek több összetevője van, de jellemzően még mindig a síterepeken felépített liftekből érkezik a bevételek jelentős része.
Az Omega V
Az Omega V
A gyár egyik legjobban fejlődő piaca Dél-Amerika. Itt a városi közlekedésre gyártott és a síterepeken telepített liftek a bevételek közel 20%-át adják. Tavaly 128 projektben vettek részt világszerte. Fokozatosan fejlődik az észak-amerikai piac is, a bevételek 18 %-a érkezik Kanadából, illetve az Egyesült Államokból.
Az Atria kabin
Az új piacok közé számít Kína is, ahol a téli olimpiára is szállítanak, és számítások szerint a kínai piacban komoly lehetőségek rejlenek a következő időszakban.

A cég számára fontos a stabil jelenlét a már meghódított piacokon is. A megbízható szolgáltatások további megrendeléseket hoznak, így az alpesi régióból Svájc, Franciaország és Olaszország 17 százalékkal, Ausztria és Németország szintén 17 %-kal veszi ki a részét a bevételekből, amelyeknek a 90%-át továbbra is a síterepek adják.
Az Omega V kabin
2015-ben debütált a D-Line elnevezésű liftcsalád, amelyet tavaly az Omega V kabinok követtek. Az idei újdonság az Atria kabinok, amely moduláris felépítésük miatt rugalmasan átalakíthatóak a síterepek igénye szerint. Az első ilyen típusú lift az idén épül a kapruni gleccseren (3K Kaprun-Kitzsteinhorn-K-onnection). A kabinokat a Doppelmayr svájci gyárai, a CWA és a Garaventa készítik.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.