Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salzburg régióban idén is látványosan fejlesztenek

2019.09.01. 2019.09.02. Bata Attila | frissítve: 2019.09.02.

A salzburgi régió még osztrák viszonyok között is sokat költ a síterepek fejlesztésére. Az előző évekhez hasonlóan az idei szezonban sem maradunk érdekes újdonságok nélkül.
3K K-onnection (Kaprun-Kitzsteinhorn)
3K K-onnection (Kaprun-Kitzsteinhorn)

3K K-onnection (Kaprun-Kitzsteinhorn)

Idén végre teljesülhet a régi álom. Kaprunból közvetlenül juthatunk fel a gleccserre. Maiskogel felé már tavaly megépült a kapcsolat első része, az idén pedig a hiányzó szakasz is elkészül. A tervezett átadás időpontja: november 30.
3K K-onnection (Kaprun-Kitzsteinhorn)

zellamseeXpess

A szomszédos Schmittenhöhe is komoly lépésekkel halad a Viehhofen (Saalbah) irányába épülő összeköttetésben. December 7-én adják át a zellamseeXpess alsó szakaszát, ezzel már a völgy saalbachi oldaláról is fel lehet jutni a hegyre.
zellamseeXpess
zellamseeXpess

12er Kogel

Természetesen Saalbach-ban sem telhet el egy szezon jelentős újdonság nélkül. Itt egy 10 személyes kabinos váltja fel a régi Zwölferkogel liftet a hinterglemmmi oldalon.

SENDEREXPRESS

Lofer síterepén a korábbi négyszemélyes Schönbühel ülőliftet egy nyolcszemélyessel (SENDEREXPRESS) helyettesítik. Az új lift természetesen mindent tud műszakilag és komfortban, amelyet manapság elvárunk.

Gabühelbahn

A Dienten-Hochkönig régióban egy tízszemélyes kabinos épül. Az egyik leggyengébb láncszemnek tartott korábbi kétszemélyes lift helyén épül az új lift, amely jelentősen felgyorsítja majd a forgalmat.
Gabühelbahn nyomvonala
Gabühelbahn nyomvonala

Egyéb fejlesztések

Itt sok dolgot fel lehetne sorolni. A bérletek között újdonság a SKI ALPIN Card, amely Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Schmittenhöhe és Kaprun síterepire érvényes. 408 kilométer pálya, benne egy glecserrel.

Ezen felül új hóágyúkat vettek, új víztározók épülnek. A régió pályáinak a 90%-a már hóágyúzható.

Az összes említett és nem említett újdonságra és a következő hónapokban részletesen is visszatérünk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.