Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochfügen: luxusfelvonó a tiroli síterepen

2016.12.31. Stánicz Balázs

Waidoffen névre keresztelt luxusfelvonó épült a tiroli Hochfügenben. A Doppelmayr cég D-Line szériás felvonója a liftek Bentley-je. Szelíd elegancia, maximális komfort és legújabb technikai megoldások jellemzik a kategóriát.
A luxuslift a korábbi négyülésest (Hochfügen 2000) váltotta le és közel 200 technikai újdonságot tartalmaz. Az ergonomikus ülőhelyek öt centiméterrel szélesebbek, mint a korábbi verzióknál és beépített ülésfűtéssel rendelkezik. A lehajtható buborékot ultrakönnyű anyagokból építették és maximálisan illeszkedik a felvonóhoz. A székek borításához minőségi, exkluzív anyagokat használtak és a síléctartó is jóval szélesebb, mint a többi felvonónál, ez különösen snowboardosoknak előny. A biztonsági korlát/síléctartó automatikusan zár és nyitódik.

A völgyállomásnál a lassú és fokozatos érkezés és nagyobb beszálló tér együttesének köszönhetően gyerekjáték a beszállás. A hegyállomáshoz érve a szokásos rázkódást a minimálisra csökkentették. A Waidoffen hatüléses elődénél jóval halkabban üzemeltethető és sokkal gyorsabb, mintegy 25 km/órás sebességgel suhan felfelé. A fenntartható fejlődés jegyében a hegyállomás napelem borítást kap, melynek különlegessége, hogy a napelemeket teljesen beleépítik a végállomás tetőszerkezetébe.

A liftet november 26-án adták át a tiroli síterepen.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.