Menü ≡

  Hochzillertal - Hochfügen Ausztria

Síterep adatok
Magasság
600 - 2378 m
Szintkülönbség
1778 m
Sípályák hossza
85,6 km
Liftek száma
36
19
11
6
29,7 km
41,3 km
14,6 km
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Budapest: 703 km, 7 óra 4 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 59 €    Gyerek napijegy: 26 €
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
9°C
17°C
9°C
10°C
6°C
8°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
A síterep bemutatása
Hochzillertal - Hochfügen sípályarendszere a Ziller völgyben, Zell am Ziller szomszédságában fekszik. A Zillertal Superskipass síbérletével a környéken további 4 nagy pályarendszert lehet igénybe venni, melyek az ingyenes síbusszal is megközelíthetőek.

A méretes sícentrum két korábbi síterep; Hochfügen és Hochzillertal - Kaltenbach összekapcsolásával jött létre. Kaltenbachból párhuzamosan megépített nyolcszemélyes kiskabinos lift szállítja az utasokat, a nagy kapacitásnak köszönhetően még csúcsidőben is alig kell várakozni a liftre. A kabinos felvonó felső állomásánál található a gyermekmegőrző és a helyi síiskola is.

A 2016/17-es szezonban a Hochfügen 2000 négyüléses felvonót lecserélték a Doppelmayr szupermodern D-Line szériás hatülésesére. A luxuslift széles, ergonomikus ülőhelyekkel, beépített ülésfűtéssel és automatikusan nyíló/záródó buborékokkal rendelkezik.

Snowpark félcsővel, illetve kezdő funpark is van.

Mintegy 8 km hosszan, egészen a parkolóig húzódik az a piros jelzésű pálya, melyet Stephan Eberharter sí világ- és olimpiabajnokról neveztek el. Szerda és péntek esténként ennek a völgybe vezető szakaszát este 7-től 10 óráig villanyfényes kivilágítás mellett igénybe lehet venni. Akinek még kellő energiája maradt sízés után, az a parkoló melletti Postalm aprés ski hüttékben lehet részese a pezsgő esti/éjszakai életnek.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »