Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming: egy sípályával nyitnak pénteken

2017.11.09. Stánicz Balázs

A komoly hidegbetörés és az azt követő hóágyúzás meghozta az eredményét, Planai-on pénteken elstartol a síszezon, egyelőre egy sípályával, a többi schladmingi síhegy még novemberben nyithat.
Planai közvetlenül a havazás után - fotó: facebook
Planai közvetlenül a havazás után - fotó: facebook
30 cm friss hó és folyamatosan üzemelő hóágyúk, várható volt, hogy Schladming ugrik a friss hóra és Stájerországban elsőként nyitja meg a síszezont a normál -nem gleccser- síterepek közül. A Märchenwiesenbahn nyolcülésese és a hozzátartozó sípálya áll holnaptól a síelők rendelkezésére.
Planai ma reggel - fotó: webkamera
Planai ma reggel - fotó: webkamera
A völgyből a Planaibahn kabinossal juthatunk fel. Pénteken a maihoz hasonló verőfényes napsütés várható, azonban szombaton eső-havaseső várható ebben a magasságban, ami vasárnap megy át havazásba.

Hauson ratrakolják a pályákat
Jó hír, hogy vasárnaptól markáns lehűlés jön, ami jelentős friss havat hozhat az osztrák síterepekre, így Schladming lejtőire, a völgyben is havazhat.
Reiteralmon már edzenek - fotó: facebook
Reiteralmon már edzenek - fotó: facebook
A többi síhegyen is zajlanak az előkészületek, sőt Reiteralmon az osztrák alpesi sí válogatott edz. Hauson ratrakolják a pályákat, ha jól alakul a hóhelyzet november 17-18-val nyithatnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon 1100 méteren, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Reggeli kérhető, kisállat hozható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.