Menü ≡

Schladming: új nyolcüléses az idei szezontól

2021.02.19. | Szerző: Stani
A korábbi ülőlift a múlté, december végétől modern és kényelmes libegő szállítja a téli sportolókat a magasba. A felvonóállomásokat az olasz Pininfarina designer tervezte, nevéhez olyan márkák köthetők, mint a Ferrari vagy a Maserati.
Az új nyolcüléses, háttérben a Dachstein impozáns sziklafalai - Fotó: planai.at
h i r d e t é s
Schladming az olasz Leitner céget bízta meg a felvonó építésével, a taljánok ismét nagyszerű munkát végeztek, igazi szemet gyönyörködtető alkotás lett belőle, ami kellően belesimul az idilli alpesi tájba. Lekerekített formák, modern liftállomások közül kiemelkedik a völgyállomás, melynek nagy része üvegborítást kapott, így a vendégek bepillantást nyerhetnek a belső térbe.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A buborékkal ellátott ülőszékek teljes védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben, hiszen azok a mostani liften sokkal szélesebbek, így teljes kényelemben lehet részünk.
Az új nyolcüléses Schladmingon
Az 1,2 km hosszú Lärchkogelbahn óránként 3500 téli sportolót képes szállítani, a menetidő mindösszesen 3 perc és 44 másodperc. A lift három fő pályát, nevezetesen a Kraiterabfahrt, Lärchkogelabfahrt és WM-Startstrecke lejtőket szolgálja ki.
A síterep április 18-ig tervezi a szezont, így talán Húsvétkor kipróbálhatjuk egy tavaszi síelés keretében.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »