Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladmingba mennek a szinglik szilveszterkor

2012.12.31. Bata Attila

Schladmingba mennek a szinglik szilveszterkor Egy osztrák társkeresőiroda különös felmérést végzett a tagjai körében. A – jelenleg még – egyedülálló hölgyeket és urakat kérdeztek meg, hogy hol melyik síterepen töltik a szilvesztert és hogy ismerkednek legszívesebben. Nos, Schladming a legnépszerűbb, utána Obertauern és az Arlberg következik.
Bár nem egy igazán hatalmas halmazon elvégzett felmérés, de szilveszter tájékán játéknak megteszi. Az osztrák parship.at nevű társkereső oldal még szingli tagjait kérdezte meg, hogy melyik síterepre mennek szilveszterkor ismerkedni, és hogyan lehet a legjobban síterepen ismerkedni. A kedvenc osztrák síelős flörthelyek listája 339 válasz alapján a következő:

Az első helyen a februári alpesi VB színhelye, a stájer Schladming, a megkérdezettek 19%-a tölti itt az ünnepet. Szorosan utána következik Obertauern (17%) és Arlberg (16%). Kissé lemaradva a salzburgi Saalbach-Hinterglemm 12 százalékkal.

Az ismerkedés módjánál két eset a leggyakoribb. A férfiak fele a liftek előtti sorban állásnál szeret ismerkedni, míg a szingli nők fele inkább a síelés utáni bulikban bízik jobban. A férfiak 18 százaléka szívesen hív meg ismeretlen hölgyeket a hüttékben, míg kilenc százalékuk ismeretlenül is felajánlja segítségét, ha egy hölgyet cipekedni lát síléccel vagy snowboarddal.

Bár nálunk is kialakulnak társkereső rovatok a fórumban, de mégis azt ajánljuk a férfiaknak, hogy inkább a nálunk gyakran hozzászóló síoktatók elmélkedéseit és módszereiket kövessék fokozott figyelemmel, hiszen az osztrák szingli nők 12 százalékánál már nyert ügye van annak, aki szépen és elegánsan síel.

KOMMENTEK
Bukfenc | 2012.12.31. 09:11
Nahát!!! Ezt nem angol tudósok vizsgálták???:))
bimbaya | 2012.12.31. 10:13
Hmm érdekes cikk...
Habár szerintem sincs jobb hely az ismerkedésnél mint a liftek előtti sor!:D
osvald | 2012.12.31. 17:31
Szerintem meg az a jó ha nincs sor!
Stani | 2012.12.31. 18:27
a sorban, ugyan már, este a bárban, ott kevesebb a ruha ;))
saci1 | 2012.12.31. 19:35
" a liftek előtti sorban " - nem rossz, ingyen van. Praktisch
kissünöcske | 2013.01.01. 02:57
Maradjunk annyiban, hogy szerintem a tutit egyértelműen a Stani mondta meg, aki nem így látja annak görbüljön le a síléce D D D!
Szekely Szilard | 2013.01.02. 22:46
Hat ismerkedes es buli szempontjabol Obertauern messze veri Schladmingot. Aki volt az Edelweis vagy Lurzer Alm huttekben, az tudja...

Szállástippek
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.