Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladmingi síterepek: péntektől beindul a szezon!

2015.11.25. 2015.11.27. Bata Attila | frissítve: 2015.11.27.

A hétvégi havazás után a hideget kihasználva beindította hóágyú arzenálját a schladmingi régió. Még az osztrák viszonylatban is kiemelkedően modernnek és hatékonynak számító berendezéseknek köszönhetően a hétvégén már mind a négy hegyen lehet síelni, igaz az egyiket lezárják a sportolóknak.
Íme, a hétvégi helyzetkép a Schladming régió négy síterepéről:

Planai

Itt már 27-én, pénteken beindítják a lifteket. Egyelőre csak a felső részeken, a középállomástól magasabban fekvő pályákon. Üzemelő liftek: Planai Seilbahn - a parkolótól, Märchenwiesebahn, Burgstallalmlift és Lärchkogelbahn.
Planai, csütörtök este
Planai, csütörtök este

Reiteralm

Hasonlóan Planai-hoz, itt is pénteken kezdenek és itt is a felső pályákkal az első napon. Üzemelő liftek: Silver Jet, Gasselhöhe és Sepp´n Jet.

Reiteralm

Hauser Kaibling

Itt szombattól lehet síelni, szintén a felső részeken. Üzemelő liftek: 8er-Gondelbahn Hauser Kaibling, Tauern-Seilbahn, Quattralpina, Kaibling 6er és Höfi-Express II.

Hauser Kaibling, a szerdai állapot

Hochwurzen

A pályákat itt is előkészítik, de szombattól csak az itt gyakorló versenyzők használhatják egészen jövő hét csütörtökig. Az első nap a nagyközönség számára, december 4., péntek.

A pályákat folyamatosan hóágyúzzák. A lifttársaságok szerint szombaton már néhány pályán egészen a völgyig le lehet majd csúszni. A mostani hétvégén még nem lehet átcsúszni az egyik síterepről a másikra, az összeköttetés azonban már jövő héten már működhet.

KOMMENTEK

Szállástippek
Bergresort Hauser Kaibling
2019-ben átadott, luxus színvonalú hütték a Schladming 4 hegy sícentrumban, Hauser Kaibling sípályái mellett. A max. 10 fős hütték mindegyike szaunával, valamint kültéri jacuzzival felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.