Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

100% hógarancia és sí világkupa Semmeringen

2010.12.02. Stánicz Balázs

100% hógarancia és sí világkupa Semmeringen Alsó-Ausztria Varázshegye sem maradhat újdonságok nélkül! Idén jelentősen bővült a hóágyúpark, és ne feledjük: a világ legjobb síelői néhány nap erejéig újra Semmeringen gyűlnek össze, hogy megméressék tudásuk, gyorsaságuk. December 28-29-én idén is a Hirschenkogelen rendezik a FIS világkupa női futamát.
Dióhéjban 17 új hóágyú, FIS világkupa a hölgyeknek, száz új parkolóhely, kibővített terasz a Zauberbárnál, kibővült funpark, online jegyvásárlás, kedvezőbb tarifák a családosoknak és a nyugdíjasoknak.

Mobiltelefonnal kapcsolják be a hóágyúkat

Idéntől 100 %-os hógaranciát kínál Hirschenkogel, köszönhetően a mintegy 17 darab új hóágyúnak, amiket az ősszel vásárolt meg a síterep. A masinákat helikopterrel szállították a pályákra, ami összeszerelésüket és beüzemelésüket jelentősen megkönnyítette. A gépezetek a modern kor elvárásait és vívmányait követve teljesen automatikusak; akár számítógéppel vagy mobiltelefonnal is irányíthatóak.

100 új parkolóhely

A parkolási rendszert jelentősen átalakították és kibővítették. A következő szezontól száz parkolóhellyel bővült az eddigi parkoló. Az új parkolóhelyeket közvetlenül a völgyállomás és a Zauberbar előtti részen hozták létre. Továbbá ugyanitt egy információs pont is felállításra kerül, ahol a vendégek a legfontosabb információkról tájékozódhatnak.
Új hóágyúk bevetésre készen
Új hóágyúk bevetésre készen

Kibővült a Zauberbar terasza: egy gombnyomással eltűnnek az üvegfalak

Semmering elsőszámú aprés sí helyszíne a forró hangulati alpesi partik mekkája, a Zauberbar idén átalakult. Egészen pontosan a terasz része, ahol két hatalmas napernyőt telepítettek, illetve üvegfalat. Így hóban, fagyban és szélben is kellemesen szürcsölgethetjük kedvenc italunkat. Ha az időjárás úgy kívánja egy gombnyomással kinyithatók a napernyők és az üvegfalak és élvezhetjük a napsütést.

Újabb elemek a funparkban

Két új elemmel várja a semmeringi Splitpark a freestyle ág kedvelőit. Az összesen 17 elem, így az ugratók, boxok, korlátok egy ún. curved box elemmel és egy nyolc méter hosszú tube raillel bővült. A funpark építésénél gondosan ügyeltek arra is, hogy a kezdőknek is megfelelő legyen, így számukra kisebb, könnyedén használható elemeket is elhelyeztek a park területén. Köszönhetően az erős reflektoroknak a Splitpark a Nap nyugovóra térte után is használható. A Varázshegyen este sem áll meg az élet, egy villanyfényes ugratásra fel kedves freestylerek!

Ne feledjük el ! December 28. és 29. közt Hirschenkogelen versenyeznek a hölgyek az AUDI FIS sí világkupa keretében. Hazánkhoz ez az egyik legközelebb fekvő nemzetközi alpesi síverseny (mindösszesen 50 perc a határtól), ezért aki teheti, menjen el, és legyen részese az "őrületnek"!
KOMMENTEK

Szállástippek
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.