Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ismét levetkőztek a síoktató hölgyek és urak

2012.10.25. | Szerző: Bata Attila
Sosem győztük eléggé hangsúlyozni, hogy a tanulás első lépéseit mindig szakképzett oktatónál kell megtenni. Újabb nyomós érv ez ügyben, hogy megjelent a síoktató hölgyek és urak szokásos naptára, ahol van, aki csak egy szál síléccel pózol csak a havas hegyoldalban.
h i r d e t é s
Hubertus Hohenlohe, fotós, műkedvelő síelő és gyakran irigyelt életművész idén is levetkőztetett egy naptárra való sí és snowboard oktatót, természetesen mindkét nemből, így hamarosan piacra kerül a síoktató hölgyek és urak 2013-as naptára.

Itt tényleg, igazi, húsvér oktatókról van szó, már évek óta ők mutatják meg bájaikat vagy férfiasságukat ebben a naptárban. Ha nem oktatók, akkor is komoly közük van a síeléshez, tavaly például az egyik legjobb alpesi síelő, Julia Mancuso is pózolt a naptárban. Az idén sem maradunk ismert arc (és most már hozzátartozó test) nélkül. Ezúttal a snowboard összetett Világ Kupa harmadik helyezettje, Julia Dujmovits került a naptárba. Rajta kívül még két libanoni olimpikon (Jackie Chamoun und Chirine Njeim) is kapott egy-egy hónapot, talán nem véletlen, hogy a felvételek Tirolon kívül a libanoni hegyekben is készültek.

Férfiak között az egykori ötszörös Világ Kupa győztes, fenomént, Marc Girardellit találjuk, aki a versenyzés után az osztrák Arlberg régióban oktat és vezet sítúrázókat. Vele együtt összesen 10 nemzet fiai és lányai kerültek a naptárba, amelyből néhány képet mi is megmutatunk a galériánkban.

2012.10.25. 10:50:29 huligan
Top 3
1. kép
8. kép
4. kép
2012.10.25. 20:13:29 Stani
4-5. azt mondják a libanoni csajok nagyon jók, oda kellene menni egyszer síelni :))
2012.10.26. 16:09:06 százas
A 15-ös ragasztva van vagy szögelve?
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »