Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március 4-én ismét Sípályák Éjszakája lesz három helyszínen

2023.03.01. sielok.hu

Két év szünet után újra megrendezésre kerül a Sípályák Éjszakája. Idén három helyszínen várják a sísport szerelmeseit.
A három helyszín: Eplény, Normafa és Mátraszentistván
Eplényben, a Síaréna Vibe Parkban ezen a napon a nyitvatartás meghosszabbításával éjszakába nyúlóan, egészen 23 óráig lehet élvezni a tél örömeit. Kivilágított pályákkal és garantált jó hangulattal várják a látogatókat. Holle Anyó hüttéje is 23 óráig tart nyitva.

A Normafán az Anna-réten este 22 óráig várják a szánkózókat, a Vasas Síház alatti Szaniszló réten pedig a sífutóké a közel 1 km hosszú pálya. Az állandóan ingyenes szánkópálya mellett ezen a napon a rendezvény alatt 18-22 óráig a sífutó pálya használata is díjmentes, ahol korlátozott számban ingyenesen felszerelést és oktatást is biztosítanak a sífutás kipróbálására. A Vasas Síházban lévő “Hütte” hangulatos zenés terasszal és a sípályákon megszokott ételekkel-italokkal várja a havas sportok kedvelőit.

A Mátraszentistváni Sípark ezen a napon 21 óráig üzemel. A Hóhatár Hütte is hosszabbított nyitva tartással várja a vendégeket.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.