Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski43: Idén is ingyenes csúszás várja a gyerekeket Eplényben

2021.11.12. sielok.hu

A mozgalmas őszi szezont követően ismét a téli sportokkal hódít a Sport43 világa. A Ski43 (Ski-for-free) kampányában az eplényi síelésen és snowboardozáson túl idén új sportágakkal is megismerkedhetnek a hazai általános- és középiskolás osztályok.
Több 10 ezer gyermek arcára csal mosolyt a Ski43 népszerű kezdeményezése
Több 10 ezer gyermek arcára csal mosolyt a Ski43 népszerű kezdeményezése
„A 43 (For free) világa folyamatosan szélesedik, az őszi szezonban 12 helyszínen, 6 mozgásformát próbálhattak ki a diákok térítésmentesen, és egy hónap alatt közel 10 ezren regisztráltak változatos programjainkra. Az eplényi túrával egybekötött libegőzés, a kerékpározás, kenuzás, gördeszkázás, wakeboardozás országszerte teljesen feltöltötte a gyerekeket a téli szezonra, ugyanis nincs megállás, a 2021/22-es síidényben is szeretnénk több 10 ezer mosolygós fiatallal megtölteni a teljesen megújult Síaréna Vibe Park-ot” – kezdi Dr. Paksi Piroska, a Sport43 programigazgatója.

"Az elmúlt síszezon sikereit követően idén is megnyitja kapuit a diákok előtt a Síaréna Vibe Park, ahol hétköznaponként több száz gyerek, elkülönült turnusokban, szakképzett oktatóktól sajátíthatja el a síelés/snowboardozás alapjait, vagy amennyiben már nem idegen számára a sport, a tudásszintjének megfelelő csoportban folytathatja a fejlődést. A rendhagyó osztálykirándulás amellett, hogy szórakoztató módon ellensúlyozza a mozgásszegény életmódot, különleges testnevelésóraként is felfogható, diákoknak és tanároknak egyaránt remek kikapcsolódás lehet. Az ingyenes síbérleten és oktatáson túl a gyerekek felszerelést is kapnak, sőt a csoportokat játékos feladatokkal és térítésmentes étkezéssel is várják az animátorok" - folytatja Soós Csaba, a 43 programsorozat ötletgazdája.
A programban részt vevő gyerekek szakképzett oktatóktól sajátíthatják el a síelés alapjait.
A programban részt vevő gyerekek szakképzett oktatóktól sajátíthatják el a síelés alapjait.
"A kezdeményezés egyik kulcsa a rendszeres fejlődés, a tél pedig számos csodás lehetőséget rejt még magában a síelés mellett. Már tervben van, hogy a jégkorcsolyázással is bővítjük a téli hónapok kínálatát és egy közkedvelt indoor sport, a falmászás is felkerült a listánkra, a Climb43-nek Budapest egyik mászóklubja, a MAG47 Climb & Café ad otthont november közepétől egészen december 21-ig, heti két alkalommal. A falmászás fejleszti az erőnlétet, kitartást, az egyensúlyérzéket és a koncentrációs készséget, valamint jó hatással van a kreativitásra is. Gyertek velünk síelni, próbáljátok ki az új sportágainkat és építsük együtt a 43 közösséget" - biztat mindenkit Piroska.

A programokra a sport43.hu weboldalon lehet regisztrálni, ahol további információk is elérhetők.
Miért éppen Ski43? Itt a válasz: SKI for FREE azaz Síelj ingyen!
Miért éppen Ski43? Itt a válasz: SKI for FREE azaz Síelj ingyen!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.