Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skiareatest 2016 - díjazták a szezon legjobb síterepeit

2016.05.10. sielok.hu

A Skiareatest csapata egész szezonban az Alpok síterepeit járta, hogy különböző kritériumok alapján pontozza őket. Az értékelésekből kialakult a legjobbak sorrendje, mely alapján megszületett az idei szezon díjazottjainak listája. A díjátadót a Prowinter szakmai vásáron tartották meg Bolzanoban (Bozen).
A fődíjat megosztva elnyerő Sextner Dolomiten csapata
Több mint négyszázan jelentek meg a Alpok síterepeinek üzemeltetői és a turisztikai ipar képviselői közül a 2016. április 18-án a ProWinter kiállítás keretében megrendezett Winter Awards díjátadón. Az esemény díszvendégeiként prominens szakmai vezetők, egykori sportolók és edzők és is megjelentek.

A 2015/16-os szezon legjobb síterepei

A legjobb síterepnek járó díjat megosztva kapta a svájci Aletsch Arena és az olasz Sextner Dolomiten. Az olasz síterep több díjat is bezsebelhetett, nekik ítélték az építészeti különdíjat, a legjobb tájékoztató és információs rendszernek járó díjat, a legjobb biztonsági szolgálat címmel is kitüntették a síterepen szolgálatot teljesítő Garabinieri-t (olasz rendőrség) és a legjobb hütte díj nyertese is innen került ki - a Henn Stoll nevű létesítmény kapta ezt a rangos elismerést.

A svájci Aletsch Arena szintén több kategóriában is díjat nyert. Az újonnan épült Moosflush kombi felvonót mobilitási díjjal jutalmazták, és életműdíjat kapott Heinz Imhasly, a lifttársaság vezérigazgatója. Az év felvonója díjat vehette át Valentin König a liftkezelésért felelős igazgató, a legjobb marketingesnek járó díjat is a síterep kapta Monika König-Gottsponer személyében. Elismerésben részesült a síterep biztonsági és mentőszolgálata is.
A fődíjat megosztva elnyerő Aletsch Arena csapata
A fődíjat megosztva elnyerő Aletsch Arena csapata
Díjazták továbbra Mayrhofen sífelvonóit innovatív megoldásaikat és fejlesztéseiket elismerve, melyeknek köszönhetően lerövidült az utazási idő, korszerűbbek és kényelmesebbek lettek a felvonók és több új állomást is átadtak az idei szezonban. Nauders síterepét hóbiztossága, tökéletesen kezelt pályái, snowparkjai és az Alpokban leghosszabbként számon tartott szánkópályája miatt jutalmazták.
A legjobb hüttének járó díjat az olaszországi Henn Stoll kapta, Sextner Dolomiten síterepén
A legjobb hüttének járó díjat az olaszországi Henn Stoll kapta, Sextner Dolomiten síterepén
A nemzetközi Pistengütesiegel díjat is átadták, mely a legjobban kezelt pályáknak járó elismerés. Az Arany-díjat Bergeralm, Maiskogel, Mayrhofen, Nauderer, Aletsch Arena, Grimentz-Zinal és a Sextner Dolomiten síterepeinek képviselői vehették át. Díjazták továbbá Axamer Lizum, Hochfügen, Muttereralm és Planai-Hochwurzen síterepét is. A Pistengütesiegel világkupát pedig Alta Badia síterepe érdemelte ki.

Rövid összefoglaló a díjátadóról
KOMMENTEK
Viktória22 | 2016.05.12. 02:22
Kreischberg is megérdemelte volna a díjat

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Hotel Tia Monte csillagcsillagcsillag
Családias hegyi szálloda Nauders falu központjában, a sítereptől kb. 1,8 km-re csodálatos panorámával, 27 db szobával, félpanziós ellátással. Wellness szolgáltatások: infraszauna, gőzkabin, fitnesz terem, szolárium.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.