Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skiareatest 2016 - díjazták a szezon legjobb síterepeit

2016.05.10. sielok.hu

A Skiareatest csapata egész szezonban az Alpok síterepeit járta, hogy különböző kritériumok alapján pontozza őket. Az értékelésekből kialakult a legjobbak sorrendje, mely alapján megszületett az idei szezon díjazottjainak listája. A díjátadót a Prowinter szakmai vásáron tartották meg Bolzanoban (Bozen).
A fődíjat megosztva elnyerő Sextner Dolomiten csapata
Több mint négyszázan jelentek meg a Alpok síterepeinek üzemeltetői és a turisztikai ipar képviselői közül a 2016. április 18-án a ProWinter kiállítás keretében megrendezett Winter Awards díjátadón. Az esemény díszvendégeiként prominens szakmai vezetők, egykori sportolók és edzők és is megjelentek.

A 2015/16-os szezon legjobb síterepei

A legjobb síterepnek járó díjat megosztva kapta a svájci Aletsch Arena és az olasz Sextner Dolomiten. Az olasz síterep több díjat is bezsebelhetett, nekik ítélték az építészeti különdíjat, a legjobb tájékoztató és információs rendszernek járó díjat, a legjobb biztonsági szolgálat címmel is kitüntették a síterepen szolgálatot teljesítő Garabinieri-t (olasz rendőrség) és a legjobb hütte díj nyertese is innen került ki - a Henn Stoll nevű létesítmény kapta ezt a rangos elismerést.

A svájci Aletsch Arena szintén több kategóriában is díjat nyert. Az újonnan épült Moosflush kombi felvonót mobilitási díjjal jutalmazták, és életműdíjat kapott Heinz Imhasly, a lifttársaság vezérigazgatója. Az év felvonója díjat vehette át Valentin König a liftkezelésért felelős igazgató, a legjobb marketingesnek járó díjat is a síterep kapta Monika König-Gottsponer személyében. Elismerésben részesült a síterep biztonsági és mentőszolgálata is.
A fődíjat megosztva elnyerő Aletsch Arena csapata
A fődíjat megosztva elnyerő Aletsch Arena csapata
Díjazták továbbra Mayrhofen sífelvonóit innovatív megoldásaikat és fejlesztéseiket elismerve, melyeknek köszönhetően lerövidült az utazási idő, korszerűbbek és kényelmesebbek lettek a felvonók és több új állomást is átadtak az idei szezonban. Nauders síterepét hóbiztossága, tökéletesen kezelt pályái, snowparkjai és az Alpokban leghosszabbként számon tartott szánkópályája miatt jutalmazták.
A legjobb hüttének járó díjat az olaszországi Henn Stoll kapta, Sextner Dolomiten síterepén
A legjobb hüttének járó díjat az olaszországi Henn Stoll kapta, Sextner Dolomiten síterepén
A nemzetközi Pistengütesiegel díjat is átadták, mely a legjobban kezelt pályáknak járó elismerés. Az Arany-díjat Bergeralm, Maiskogel, Mayrhofen, Nauderer, Aletsch Arena, Grimentz-Zinal és a Sextner Dolomiten síterepeinek képviselői vehették át. Díjazták továbbá Axamer Lizum, Hochfügen, Muttereralm és Planai-Hochwurzen síterepét is. A Pistengütesiegel világkupát pedig Alta Badia síterepe érdemelte ki.

Rövid összefoglaló a díjátadóról
KOMMENTEK
Viktória22 | 2016.05.12. 02:22
Kreischberg is megérdemelte volna a díjat

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Hotel Tia Monte csillagcsillagcsillag
Családias hegyi szálloda Nauders falu központjában, a sítereptől kb. 1,8 km-re csodálatos panorámával, 27 db szobával, félpanziós ellátással. Wellness szolgáltatások: infraszauna, gőzkabin, fitnesz terem, szolárium.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.