Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria legmodernebb liftjét építik Söldenben

2010.07.06. Bata Attila

Ausztria legmodernebb liftjét építik Söldenben Április közepe óta ismét tudnak a munkások dolgozni az építkezésen, ahol a tervek szerint Ausztria műszakilag legmodernebb és építészeti szempontból az egyik leglátványosabb liftje épül a Gaislachkogl oldalában. Az új csodaliftet már az idei szezontól használhatja a nagyközönség.
Egyelőre maradjunk csak a leglényegesebb dolgoknál, és inkább a látvány beszéljen erről a páratlan építkezésről, amely a többi lifttel összehasonlítva nemcsak technikai megoldásaiban, hanem költségeiben is felülmúlt szinte minden eddigit Ausztriában. A körülbelül 38 millió euróba kerülő kabinos liftet már tavaly nyáron kezdték építeni, akkor készítették el a teljes nyomvonal betonalapját. A munkálatokat az idén egyből folytatták, amint az időjárás lehetővé tette.

A jelenleg is épülő Gaislachkogl liftról számos részlettel szolgálunk még a szezon kezdete előtt, de addig is beszéljenek inkább a lenti képek és a fenti rövidfilm.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.