Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria legmodernebb liftjét építik Söldenben

2010.07.06. Bata Attila

Ausztria legmodernebb liftjét építik Söldenben Április közepe óta ismét tudnak a munkások dolgozni az építkezésen, ahol a tervek szerint Ausztria műszakilag legmodernebb és építészeti szempontból az egyik leglátványosabb liftje épül a Gaislachkogl oldalában. Az új csodaliftet már az idei szezontól használhatja a nagyközönség.
Egyelőre maradjunk csak a leglényegesebb dolgoknál, és inkább a látvány beszéljen erről a páratlan építkezésről, amely a többi lifttel összehasonlítva nemcsak technikai megoldásaiban, hanem költségeiben is felülmúlt szinte minden eddigit Ausztriában. A körülbelül 38 millió euróba kerülő kabinos liftet már tavaly nyáron kezdték építeni, akkor készítették el a teljes nyomvonal betonalapját. A munkálatokat az idén egyből folytatták, amint az időjárás lehetővé tette.

A jelenleg is épülő Gaislachkogl liftról számos részlettel szolgálunk még a szezon kezdete előtt, de addig is beszéljenek inkább a lenti képek és a fenti rövidfilm.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.