Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Megkezdődött a szezon Spanyolországban is

2008.11.03. | Szerző: Batus
Megkezdődött a szezon Spanyolországban is Vasárnap a Spanyolország északi részén található Alto Campoo (1587-2571 m) is megnyitotta kapuit a síelők előtt. A síterepen 30-40 centiméter vastag friss hó gyűlt össze, és a kellemetlen szél, és a ködös idő ellenére is kétezer csúszásra kiéhezett érdeklődő látogatott ki a szezon első napján.
h i r d e t é s
A 13 liftből 4, a 23 pályából pedig 4 könnyű lejtésű pálya várta a szezon első vendégeit. A hétvégén alig több mint öt kilométer hosszú pályaszakaszra zsúfolódott össze a kétezer érdeklődő, de a fokozatos havazásnak és pálya-előkészítésnek köszönhetően egyre nagyobb területet használhatnak már ezen a héten is az érdeklődők. Érdekes hír, hogy aki megőrizte tavalyi szezonbérletét, az november közepéig ingyen síelhet a síterepen.

Sierra Nevada, Spanyolország egyik legismertebb síterepe is hamarosan kinyithat. A legmagasabb helyeken már másfél méteres rekordmennyiségű hó esett. Ezen a héten dől el, hogy november 15-én, vagy esetleg egy héttel később sikerül-e megkezdeni a szezont. Bármi is lesz a döntés, az már biztosnak látszik, hogy húsz éve nem kezdődött el ilyen korán a szezon, mint az idén.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 13 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.