Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sramlizenészek világbajnokságát rendezik Schladmingban

2023.02.20. sielok.hu

Az apré-sí zene sztárjai idén 30. alkalommal versenyeznek a Schladmingi síterep Hochwurzen 32-es pályáján. A március végi öt napos rendezvényen a síelés mellett természetesen a zene játszik főszerepet. Esténként fűtött fesztiválsátorban lehet mulatni a hüttékből már jól ismert slágerekre.
2023. március 29 - április 2.  között tartják a rendezvényt. | Kép: musikanten-ski-wm.at
2023. március 29 - április 2. között tartják a rendezvényt. | Kép: musikanten-ski-wm.at
Ez a rendezvény a régió téli szezonjának egyik legfényesebb csillaga. Kerek 30 évvel ezelőtt egy spicces éjszakán született az ötlet, hogy jó lenne a versenyzést összekapcsolni a sztárokkal, akik elsősorban a síelést követő hangulatért felelősek. Ennek eredménye, hogy ma már nemcsak az alpesi zene világának nagyágyúi számára kötelező itt a megjelenés, hanem a rendezvény egyfajta ugródeszkaként szolgál számos új tehetség számára is.

Ebből legtöbbet Schladming vendégei profitálnak, hiszen a versenyt 5 napon keresztül egy kitűnő keretprogram kíséri. Több mint 40 külföldi és hazai együttes gondoskodik a jó hangulatról a WM Park Schladming Stadionparkolóban felállított bulisátorban.
A hangulat garantált: az Innkreis Buam zenekarral egészen biztosan
Az első nap 2023. március 29-én, szerdán már 13 órától megkezdődik az eseménysorozat egy szabadtéri koncerttel, melyre a Rohrmooser Erlebniswelt-ben kerül sor. A második napon az együttesek a pályák körüli hüttékben szórakoztatják a síelőket, érdemes tehát meg-megállni a hegyi vendéglőkben, hiszen a hangulat ilyenkor egészen különleges. Péntek este már a fesztiválsátorban lépnek fel a legnépszerűbb együttesek, ezt követően szombaton következik az óriásműlesikló verseny, ahol csapatban és egyénileg is versenyeznek majd a zenészek. Este ismételten a fesztiválsátorban szórakozhatunk, az utolsó napon vasárnap pedig nem csak este, hanem már délelőtt is táncra lehet perdülni.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk: www.musikanten-ski-wm.at

A Schladming 4-hegy síterepen terv szerint egészen 2023.04.16-ig tart a síszezon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon 1100 méteren, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Reggeli kérhető, kisállat hozható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.