Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Németország legmodernebb kabinosa Steinplattén

2010.01.18. Stánicz Balázs

Németország legmodernebb kabinosa Steinplattén Az osztrák-német határon fekvő síparadicsom új kabinossal bővült az idei szezonra, így a német oldalról gyorsabban és nem utolsósorban kényelmesebben érhetjük el a lejtőket.
A síterep elérhetősége a német oldalról eddig meglehetősen kényelmetlen volt; vagy fel kellett autóznunk a Winklmoos Almig, ahol az út havas idő esetén sokszor hóláncot igényelt, vagy a lenti parkolóból síbuszokkal érhettük el a sípályákat.
A kabinos hegyállomása
A kabinos hegyállomása
2009. decemberétől vége a síbuszozásnak, ugyanis megépült a nyolcüléses Winklmoosalmbahn, ami a Seegatterl parkolóiból egyenesen a sífelvonókhoz és pályákhoz szállítja a síelőket.

A kabinos technikai adatai
  • Hosszúság: 2961 m
  • Szintkülönbség: 367 m
  • Sebesség: 6 m/s
  • Kapacitás: 2470 fő/óra
  • Utazási idő: 9,5 perc
Az új felvonó mellett kényelmi újdonságokkal is szolgál Winklmoosalm. A kabinos mellett fekvő két étteremhez; az Almstüberlhez és a Sonnenalmhoz futószőnyegen utazva juthatunk el, így a korábbi dombnak felfelé sétálás már a múlté.
KOMMENTEK

Szállástipp
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.