Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mától lehet síelni a Stubai gleccseren

2015.09.25. Stánicz Balázs

Friss hóval indít a tiroli gleccser, ahol mától újra lehet síelni. Egyelőre öt pályán és 40 cm porhó mellett húzhatjuk a szezon első íveit.
A szeptemberi tél a lehető legjobbkor jött a tiroli gleccsernek. A szerdai havazás 40 cm friss havat hozott a gleccserre, ahol öt, felső pályán kezdődik a mai naptól a szezon. Síelni egyelőre az Eisjoch, Daunferner és Windachferner gleccserein lehet, egészen 2900 méterig, azaz az Eisgrat kabinos hegyállomásig csúszhatunk le.

A hetek múlásával - ahogy a többi gleccseren -, itt is egyre növekvő lift-, és pályakínálattal számolhatunk. Ausztriában jelenleg öt gleccseren hódolhatunk kedvenc téli sportunknak, az elkövetkezendő két hétben további gleccsersíterepek nyitása várható.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.