Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stubai gleccser: szombaton startol a síszezon

2017.09.15. Stánicz Balázs

Az elmúlt két hét kedvező időjárásának köszönhetően Stubai gleccser sípályái is ébredeznek nyári álmukból és szombaton kezdetét veszi az idei síszezon, friss porhóval.
Stubai a napokban - fotó: facebook
Stubai a napokban - fotó: facebook
A szeptember eddig kegyes volt az osztrák gleccserekhez, immáron negyedik-ötödik alkalommal havazott, a legutóbb csütörtök este.

Stubai gleccser ma reggel
A gyorsan mozgó hidegfront átlagban 10-20 cm havat hozott 2500 méter felett. A kedvező időjárásnak hála a hétvégén Stubaiban is csúszhatunk. A szezon első íveit két sípályán (7-es és 9-es) húzhatjuk.
Akár 20-30 cm is eshet a hétvégén - fotó: facebook
Akár 20-30 cm is eshet a hétvégén - fotó: facebook
A téli sportolókat a Daunferner csákányosa szolgálja ki, továbbá üzemel a Gamsgartenbahn és Eisgratbahn kabinos és a nyolcüléses Rotadl.
Jövő héten további pályákkal bővül a kínálat - fotó: facebook
Jövő héten további pályákkal bővül a kínálat - fotó: facebook
A hétvégén akár 20-30 cm friss hó is eshet a gleccseren, a hőmérsékletek nulla fok alatt maradnak. A jövő hétvégén további liftek és pályák nyitásával számolhatunk a tiroli gleccseren.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Cristall csillagcsillagcsillagcsillag
A magyar alkalmazottakkal üzemelő szálloda a Stubai-völgyben, Fulpmesben található, 1,5 km-re Schlick 2000-től, a gleccser pályáitól pedig 23 km-re. Kétágyas szobák, családi apartman és hatalmas lakosztály várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.