Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Halálos baleset Semmeringen a hétvégén

2008.12.01. Bata Attila

Halálos baleset Semmeringen a hétvégén Rosszul kezdődött a szezon a közeli Stuhleck (Semmering) síterepén. Egy 79 éves osztrák nyugdíjas olyan szerencsétlenül bukott a nap végén, hogy azonnal életét vesztette a helyszínen. Ezen felül egy szlovák hódeszkás is medencetörést szenvedett a Funparkban.
Szombat délután már befejezte a síelését a közeli Mürzzuschlagból érkezett nyugdíjas, amikor a kijelölt pályákon kívül próbált lecsúszni a parkolóban hagyott autójához, és olyan szerencsétlenül bukott, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

A rendőrség beszámolója szerint a 79 éves férfi az ’E’ jelű Sonnen felvonótól próbált lecsúszni a parkolóhoz. Felvette azt a pózt, amivel a leggyorsabban érhet le, összeszorított térdek, kissé beguggolva, de sajnos nem vette észre az útjába eső nagyobb hókupacot, amelyet korábban a pályagépekkel túrtak össze. Nagy sebességgel próbált átcsúszni a hókupacon, de a lécei beragadtak a hóba, ő pedig olyan szerencsétlenül zuhant a földre, hogy közben a nyakát törte. A nyugdíjas, aki a bukás pillanatában bukósisakot viselt azonnal szörnyethalt a helyszínen.

Szinte ugyanebben az időben egy súlyos baleset történt a közeli Funparkban. Egy szlovák hódeszkás szenvedett medencesérülést egy rosszul sikerült ugrás végén.
KOMMENTEK

Szállástippek
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Cafe-Pension s`Platzl csillagcsillag
A panzió Spital am Semmering település főutcáján fekszik, közúton mindössze 450 m-re Stuhleck sípályáitól. A ház aljában kávézó, míg a felső részén 2, illetve 2+1 ágyas szobák, illetve egy 6 fős apartman található. Ellátás: reggeli, vacsora. Parkoló, Wi-Fi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.