Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK

Svájc: 12 ezer ingyenes heti bérlet gyerekeknek

2018.11.09. | Szerző: Batus
A magyar családok is pályázhatnak az ingyenes svájci gyermekbérletekre. 45 svájci síterep összesen 12.770 darab hatnapos síbérletet sorsol ki december 2-ig. Az egyetlen feltétel a gyerekek esetében a korhatár. Maximum 12 éves korig érvényes a bérlet!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A helyi turisztikai hivatal honlapján egy kérdésre kell válaszolni, majd egy lista jelenik meg előttünk: 45 svájci síterep régiónként csoportosítva. Itt ki kell választani azt a síterepet, amelyre a bérletet szeretnénk. Amint véglegesítettük a síterepet, meg kell adni a személyes adatokat. Fontos, hogy jól válasszunk síterepet, mert azon később már nem lehet módosítani.

Svájcban a legtöbb síterepen (de nem az összesen) a hat éven aluliak ingyen síelhetnek, az ingyenes bérleteket a 6-12 éves gyerekek részére ajánlották fel. A feltétel, hogy a gyermek a síelés időpontjában még ne töltse be 13. születésnapját. A bérleteket a 2018-2019-es szezonban lehet felhasználni.

Egy felnőtt csak egy gyermek részére regisztrálhat a sorsoláson, de több felnőtt is regisztrálhatja ugyanazt a gyermeket, így nagyobbak az esélyei. A sorsolást december 2-án tartják, a nyerteseket december 7-ig értesítik, a bérleteket december 21-ig küldik ki. A bérletek más gyermek részére átruházhatóak, de értékesíteni tilos őket.

További részletek angolul ezen az oldalon találhatók.

Jelentkezni pedig ezen az oldalon lehet. 
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 9 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet