Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Svájc: 12 ezer ingyenes heti bérlet gyerekeknek

2018.11.09. Bata Attila

A magyar családok is pályázhatnak az ingyenes svájci gyermekbérletekre. 45 svájci síterep összesen 12.770 darab hatnapos síbérletet sorsol ki december 2-ig. Az egyetlen feltétel a gyerekek esetében a korhatár. Maximum 12 éves korig érvényes a bérlet!
A helyi turisztikai hivatal honlapján egy kérdésre kell válaszolni, majd egy lista jelenik meg előttünk: 45 svájci síterep régiónként csoportosítva. Itt ki kell választani azt a síterepet, amelyre a bérletet szeretnénk. Amint véglegesítettük a síterepet, meg kell adni a személyes adatokat. Fontos, hogy jól válasszunk síterepet, mert azon később már nem lehet módosítani.

Svájcban a legtöbb síterepen (de nem az összesen) a hat éven aluliak ingyen síelhetnek, az ingyenes bérleteket a 6-12 éves gyerekek részére ajánlották fel. A feltétel, hogy a gyermek a síelés időpontjában még ne töltse be 13. születésnapját. A bérleteket a 2018-2019-es szezonban lehet felhasználni.

Egy felnőtt csak egy gyermek részére regisztrálhat a sorsoláson, de több felnőtt is regisztrálhatja ugyanazt a gyermeket, így nagyobbak az esélyei. A sorsolást december 2-án tartják, a nyerteseket december 7-ig értesítik, a bérleteket december 21-ig küldik ki. A bérletek más gyermek részére átruházhatóak, de értékesíteni tilos őket.

További részletek angolul ezen az oldalon találhatók.

Jelentkezni pedig ezen az oldalon lehet. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.