Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Svájc és a vicces turisztikai reklámok

2012.10.03. Bata Attila

Svájc és a vicces turisztikai reklámok Hamarosan bemutatják a Svájci Turisztikai Hivatal idei téli, síelős reklámfilmjét, amely idén is „svájciasra” sikeredett. Tavaly nagy sikert aratott a külföldiek körében, egy helyi, amatőr meteorológus, aki sok havat ígért a szezonra még október elején, aztán ez nagyjából be is jött.
A tavalyi reklámfilm főszereplője egy igazi svájci jelenség, Martin Horat volt. Az amatőr meteorológus, akiről a hivatásos meteorológusok nincsenek a legjobb véleménnyel, egy méretes hangyabolyba dugja a kezét, majd a hangyákból megjósolja, hogy nagyon havas tél közeleg. Már hallgatni is élmény...

Tessék jönni síelni, sok havunk lesz!
A karácsonyi ünnepek tájékán elkészítették a reklám folytatását is. Addigra már leesett az első nagyobb mennyiségű hó. A videóban 69 éves Horat arról beszél, hogy „ugye én megmondtam, és még nincs vége a havazásnak”.

Ugye én megmondtam? Sőt! Még több hó lesz!
A legújabb, a hamarosan sok helyen látható reklámspot pedig arról szól, hogy két órásmestert megbíznak, hogy szereljék le az ország összes óráját, vagy legalább az óramutatókat. Az ideérkező vendégek nyugalma mindennél fontosabb, ezért a svájciak még az órákat is eltüntetik az egész országban, A téli vakáció alatt megáll az idő, nincs hová rohanni.

Svájc megállítja az időt..
KOMMENTEK
vasssy | 2012.10.03. 00:45
Klara | 2012.10.03. 11:32
Mennék én oda, nem is kellene biztatni, csak meglennének hozzá az adottságok......

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.