Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerdán ingyenes síeléssel zár be Mátraszentistván

2015.03.24. Sípark.hu

Ma este utoljára ratrakolnak a mátraszentistváni Síparkban, szerdán pedig véget ér az idei szezon. A szezon utolsó napja még tartogat egy kellemes meglepetést, hiszen holnap ingyen lehet síelni. Az üzemeltetők szerint a pályán még bőven van hó.
Március végéhez képest különösen jó, hogy 35-50 cm havon lehet síelni. A hétvégére már sok eső érkezik, ezért úgy döntöttünk, hogy az utolsó napon, még jó körülmények között, ingyenessé tesszük a csúszást. 

Nyitva leszünk 8:30-15:30-ig! Működik a C-jelű csákányos lift és üzemelni fog az 5-ös és 6-os pálya. Finom ételekkel vár a Hóhatár Hütte Étterem. 

Gyere és csússz még egy utolsót a Síparkban!
KOMMENTEK
foldesjimko | 2015.03.25. 09:06
Vége! :(

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.