Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Keddig még lehet síelni Mátraszentistvánban

2020.03.08. Bata Attila

Aki szeretné még kihasználni az utolsó napokat egy kis hazai síelésre, annak már igyekeznie kell, hiszen a jelenlegi állapot szerint az egyetlen még üzemelő síterepünk, Mátraszentistván szerdán a várható enyhe időjárás miatt bezár.
A hazai síterepek közül az idei szezonban utolsó hírmondónak megmaradt Mátraszentistván Sípark minden megtesz a nyitvatartás érdekében, de az időjárás az egész szezonban nem kedvezett nekik, ahogy a többi hazai síterepnek sem.

Jelenlegi kilátások nem bíztatóak a következő hétre. Partnerünk, az Időkép előrejelzése szerint hétközepére, szerdán és csütörtökön akár 20 fokot is mérhetnek az országban, a Mátrában természetesen ennél valamivel kevesebbet.

Az előrejelzések ismeretében a Sípark úgy döntött, hogy jövő hét kedden, március 10-én lehet utoljára síelni. Szerdától bezárnak.
Természetesen, az is benne van a pakliban, hogy az idei tavasz tartogathat még kellemes havas meglepetéseket, egy nagyobb havazás estén, a Sípark ígérete szerint ismét kinyitnak. Erre egyébként már volt példa a korábbi években, ahogy a lentebb felsorolt korábbi cikkeink is mutatják.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.