Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Keddig még lehet síelni Mátraszentistvánban

2020.03.08. | Szerző: Bata Attila
Aki szeretné még kihasználni az utolsó napokat egy kis hazai síelésre, annak már igyekeznie kell, hiszen a jelenlegi állapot szerint az egyetlen még üzemelő síterepünk, Mátraszentistván szerdán a várható enyhe időjárás miatt bezár.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hazai síterepek közül az idei szezonban utolsó hírmondónak megmaradt Mátraszentistván Sípark minden megtesz a nyitvatartás érdekében, de az időjárás az egész szezonban nem kedvezett nekik, ahogy a többi hazai síterepnek sem.

Jelenlegi kilátások nem bíztatóak a következő hétre. Partnerünk, az Időkép előrejelzése szerint hétközepére, szerdán és csütörtökön akár 20 fokot is mérhetnek az országban, a Mátrában természetesen ennél valamivel kevesebbet.

Az előrejelzések ismeretében a Sípark úgy döntött, hogy jövő hét kedden, március 10-én lehet utoljára síelni. Szerdától bezárnak.
Természetesen, az is benne van a pakliban, hogy az idei tavasz tartogathat még kellemes havas meglepetéseket, egy nagyobb havazás estén, a Sípark ígérete szerint ismét kinyitnak. Erre egyébként már volt példa a korábbi években, ahogy a lentebb felsorolt korábbi cikkeink is mutatják.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »